Papageno Radio
- hirdetés -
Folk Igazából karácsony a BDZ-vel

Igazából karácsony a BDZ-vel

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A Budafoki Dohnányi Zenekar hagyományteremtő jelleggel az idén december 28-án is „igazából megünnepli a karácsonyt”. A Papp László Sportaréna egy valódi szimfonikus koncertshow-nak ad otthont december 28-án, amely izgalmasan ötvözi a zenét a tánccal és a képpel, ünnepi kikapcsolódást nyújtva gyermeknek és felnőttnek egyaránt.

A két félidős műsor során felcsendülnek majd a legnépszerűbb nemzetközi karácsonyi dallamok a klasszikus zene és a pop világából. A koncertshow-t látványos légtornász- és tánc-betétek, valamint vetítés teszi még fergetegesebbé.

- hirdetés -

Budafoki Dohnányi Zenekar

A közreműködők között hallhatunk, láthatunk  operaénekest, jazz-klasszikus szóló hegedűst, jazz triót, popénekest, gyermekkórust, légtornászt, táncművészeket, swing együttest, de az est főszereplője természetesen a BDZ lesz.

Műsoron többek között Britten, Vivaldi, Bach, Csajkovszkij, Händel művei, valamint filmzene részletek a Reszkessetek betörőkből és a Polar Expresszből és természetesen az Igazából szerelemből.

A koncerten fellép Szemere Zita, Roby Lakatos, a Sárik Péter Trió, a Swing à la Django, Fellegi Anna, Tóth Olivér, a Coincidance, az Adol Tánccsoport, Magyar Légtornász Szövetség, a Jubilate Leánykar és a Budapesti Akadémiai Kórustársaság.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X