Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Belőlem valaki #2 – Juhász Orsolya Anna és Horváth Bálint estje

Belőlem valaki #2 – Juhász Orsolya Anna és Horváth Bálint estje

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Horváth Bálint dalai és zongoraművei Juhász Orsolya Anna és a szerző előadásában hangoznak el február 16-án, a Vallai Kertben.

„A dal, a megzenésített vers műfaja nem mondható tipikusnak a kortárs komolyzenén belül. A jelen művek sem a megszokott hozzáállással készültek, sokféle hatást magukon viselnek a népzenétől a romantikus dalhagyományon át a zenei közelmúltig.

E dalok több mint 15 éve íródnak. Néha évekig érlelődik egy-egy szeretett vers zenei megfogalmazása, máskor egy váratlan pillanat hívja elő. Magyar, angol, német nyelvű szövegek egyaránt szerepelnek köztük, korban is változatos a kínálat.

Juhász Orsolya Annával sokfelé elvittük már őket szerte a Kárpát-medencében, sőt azon túl is. Talán elmondható, hogy a közönség mindenütt talált bennük valamit, ami kedvére való volt, akár maguk a kompozíciók, akár a szövegek, vagy az előadás terén.”

Juhász Orsolya Anna énekesnő és Horváth Bálint zeneszerző műsora most Budapesten, a Vallai Kertben hallható. A koncerten elhangoznak Horváth Bálint régebbi és újabb megzenésített versei és zongoraművei.

Juhász Orsolya Anna (énekesnő, karnagy, zenetanár) folyamatosan dolgozik együtt kortárs zeneszerzőkkel, nevéhez számos ősbemutató kötődik. Horváth Bálint (zeneszerző, zeneszerzés-tanár) szóló-, kamarazenei, szimfonikus zenekarra írott művei elhangoztak szinte valamennyi jelentős hazai kortárs zenei fórumon.

A február 16-i előadásra jegyek itt rendelhetők.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X