Papageno Radio
Promóció Újra Budapesten koncertezik az Il Volo – Játék

Újra Budapesten koncertezik az Il Volo – Játék

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Tavaly megígérték, idén teljesítik: nagy sikerű koncertjük után ősszel visszatérnek Budapestre az Il Volo tagjai. A klasszikus és pop-zene határait feszegető, tíz éves jubileumát ünneplő együttes szeptember 29-én a Papp László Sportarénában ad koncertet.  

Jegyvásárláshoz kattintson ide!

2019-es világkörüli turnéján 10 éves pályafutását ünnepli az olasz Il Volo együttes. A világszerte népszerű, három fiatal olasz énekes, Gianluca Ginoble (bariton), Piero Barone és Ignazio Boschetto (tenorok) alkotta együttes a koncertsorozat részeként Budapesten is fellép.

Il Volo – forrás: facebook.com/ilvolomusic/

Az együttes 2018-ban már járt Magyarországon, és óriási sikerrel lépett fel a Papp László Sportarénában. A koncert nem csupán a közönség, de a művészek számára is életre szóló élményt jelentett. Ignazio Boschettót és társait olyannyira lenyűgözte a hazai rajongók szeretete, hogy már a színpadon megígérték: amint lehet, visszatérnek Budapestre! Az énekesek be is tartották az ígéretet, sőt úgy döntöttek, hogy Musica című, 10 éves pályafutásukat ünneplő, jubileumi turnéjuk záró előadását Budapesten tartják.

Az Il Volo karrierje tíz éve töretlenül ível felfelé: az együttes a napjainkban nagy népszerűségnek örvendő crossover műfaj egyik legkiemelkedőbb képviselője. Az ifjú énekesek bátran, ugyanakkor stílusosan, finom ízléssel alkotják meg a klasszikusokban gyökerező, ám nagyon is mai zenei világukat.

Eddig öt stúdióalbumot jelentettek meg, legújabb lemezük február 22-én, Musica címmel jelent meg.

Számtalan fellépésen, turnén vettek részt. 2014-ben elnyerték a Latin Billboard Zenei Díjátadón Az év legjobb csapata díjat a latin pop albumok kategóriában, emellett megkapták az El Pulso Social díjat is. 2015-ben részt vettek a Sanremói Dalfesztiválon, amelyet nagy fölénnyel megnyertek. Az együttes népszerűsége popsztárokét közelíti, Youtube videóik több százmilliós megtekintést értek el.

Pályafutásuk során együtt énekeltek többek között Barbara Streisanddal, Eros Ramazottival, Anastaciaval valamint Plácidó Domingóval is. Utóbbival 2016-ban közös lemezt is megjelentettek Notte Magica – A Tribute to the Three Tenors címmel, melyen a három tenor, Domingo, Pavarotti és Carreras munkássága előtt tisztelegnek az új generáció legsikeresebb énekeseiként.

Az IL VOLO tagjai 2019-es turnéjukon pályafutásuk legsikeresebb darabjait adják elő. A budapesti koncerten közreműködik az Óbudai Danubia Zenekar.

Játsszon a Papageno.hu Facebook-oldalán, és legyen ott partnerével az Il Volo szeptember 29-i koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában. (2 páros jegyet sorsolunk ki helyes megfejtőink között.)

Kérdésünk: Kivel nem énekelt egy színpadon az Il Volo?

A) Barbra Streisand
B) Zucchero
C) Plácido Domingo

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X