Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Nyár van, nyár! – az Óbudai Társaskör vakációra hangszerelt programjai

Nyár van, nyár! – az Óbudai Társaskör vakációra hangszerelt programjai

Hangversenyre, operába, jazz koncertre vagy régi pesti kabaréba menne nyáron? Gesztenyefák alatt üldögélve Örkény egyperceseket hallgatna cimbalom szólóval körítve vagy inkább reneszánsz slágerlistára vágyik? A Társaskör kertjében jó helyen jár, ott mindezt megtalálja.

- hirdetés -

Sőt, tölthet egy nyári estét családi körben, kaphat „valami mást”, nem is szólva a zenei stand upról, a kifejezetten boldog szerelmes dalestről, a nagyvárosi éjszakák hangjairól, arról, hogy az élet egy tangó és köszönettel tartozunk mindenért.

- hirdetés -

Lehet, hogy mindez kicsit talányos, de ha végignézik az Óbudai Társaskör nyári kínálatát, minden a helyére kerül. Akkor tudni fogják, hogy a Liszt Ferenc Kamarazenekar, a Budapesti Vonósok és az Anima Musicae koncertjében is gyönyörködhetnek, várjuk Frenket, a Wolf-családot, Harcsa Veronikát, Miquéu Montanarot és barátait.

Szilágyi Enikő, Mácsai Pál, Lukács Miklós, Pápai Erika, Benedek Miklós, Kerekes József és Fesztbaum Béla ugyanúgy vendégeink lesznek, mint Micheller Myrtill, Pintér Tibor és Csányi István. Philipp György Lachegyi Mátéval és Dénes Ábellel jön hozzánk, Snétberger Ferenc és Bősze Ádám más-más műfajban, de szóló produkcióval lép fel. Jókedvet, színes műsort hoz magával ismét a Szent Efrém Férfikar, a Fehér András Operatársulat pedig a Társaskörben debütál, és azt énekli majd: Viva La Mamma!

Jó böngészést, válogatást, választást kívánnak a szervezők! Július 1. és augusztus 4. között találkozzunk a Kertben!

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!