Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció 11. alakommal rendezik meg a Pozsonyi Pikniket

11. alakommal rendezik meg a Pozsonyi Pikniket

Számtalan színházi és gyerekprogrammal, dedikálásokkal és könyvbemutatókkal várja a kultúra és a művészetek barátait szeptember 7-én a 11. Pozsonyi Piknik, Újlipótváros összművészeti fesztiválja az Újpesti rakparton, a Pozsonyi úton a Jászai Mari tér és a Szent István Park közötti területen.

- hirdetés -

A Pozsonyi Piknik vendégeit a színházak, könyvkiadók (többek között a Pagony, a Líra és a Móra Könyvkiadó) könyvújdonságai és íróik, a civilek, vagy az iparművészek utcáján dedikálások, bemutatók, „színészsimogató” és más érdekességek, a három színpadon pedig több mint 100 produkció és mintegy 50 órányi program várja.

TÜNDÉRKERT GYERKŐC SZÍNPAD

A Radnóti utcában

Műsorvezető: Méhes Csaba színművész, pantomim művész

10.00 PannKa Közösségi Tér:Bábos-dúdoló Mariskával

10:45 Ferencvárosi Pinceszínház: Ágacska

11:30 Pesti Kisszínház –LassánEvelyn: Ziki-zaka vonat

12:30 Hadart Színház: Meseszínpad

13:15 Budaörsi Latinovits Színház: Édes mostoha

14:00 Holdvilág Kamaraszínház – Pogácsa az Arénában Színkör:

Imbolygó iskolabolygó

14:30 Pagony mesedélután

15:45 Karinthy Színház: Szivárvány

17:00 Zichy Szín-Műhely: Utazás a szempillám mögött

18:00 APNOÉ ZENEKAR: Kincskereső kisködmön

18:50 PIKNIK TOMBOLAHÚZÁS

19:30 Jazzformers: Jazz a lelke mindennek

20:10 Énekelj szabadon!

Bemutatkozik Kádek Heni előadóművészeti akadémiája

A színpadi programok mellett a Radnóti utca kiállítói, valamint a TÜNDÉRKERT MESERENGETEG egész napos interaktív családi programokkal várja a közönség apraja, s nagyját, a Kultúrsor végén, a zöld területen, az Életfánál.

10:00 – 19:00

TündérTér– hétpróbás meselabirintus,

Gyűjts össze 7 pecsétet a mesebeli Piknik ajándékért!

Míves műhely – kézműves játszóház

Alkoss velünk műhelyvezetőink segítségével felnőtt és gyerek workshopjainkon!

Folt-Kép-Paca maszatoló, Viaszfestő műhely, Minden nemez műhely

Napra-Forgó iskola előkészítő műhelymunka bemutató Kaszás Villő drámapedagógus és Cseke-Marosi Eszter táncpedagógus vezetésével

10:30 és 13:00 ZENEBÖLCSŐ Gebri Bernadett zenetanár, előadóművésszel

15:30 ICIRI-PICIRI ölbéli dúdolók, mesék, bábjátékok, cselló muzsika az évkör kerekében, Virág Andi bábterapeuta, óvónővel.

16:30 Napra-Forgó Társulat: Pirosmalac (zenés vásári játék)

14:00-18:00 Lelki Marathon – művészetterápiás kóstoló Radványi Noémivel

Dedikálások, közönségtalálkozó:

12:20 Dedikál a KIFLI zenekar

16:00 Találkozó Kállai Nagy Kriszta illusztrátorral

17:30 Piknikelj Tarján Veronika VERONAKIVAL

Manó Lesen Bálint Mariann grafikusművésszel

- hirdetés -

A Rakpart Nagyszínpadon többek között Kováts Kriszta, a Budapesti Operettszínház, Szent Efrém Férfikar, a Vígszínház, a Pesti Magyar Színház, a József Attila Színház, a Fischer Annie Zeneiskola, a Kifli zenekar és a Roxy stúdió művészei lépnek fel. Itt kerül majd sor a nemzetközi szinten is elismert szlovák népdalénekesek, néptáncművészek és népzenészek, autentikus hagyományőrzők műsorára és a legendás újlipótvárosi énektanár, Sík Olga emléke előtt tisztelgő koncertre – egykori tanítványok – köztük Pitti Katalin és Domahidy László – közreműködésével.

A Rakpart Nagyszínpadon kortárs táncszínházi előadásokkal zárul majd a Pozsonyi Piknik, hiszen itt lépnek színpadra szombat este a Nemzeti Táncszínház és az idén 20. születésnapját ünneplő, Őze Áron vezette Dunaújvárosi Bartók Táncszínház művészei.

A közönség nagy örömére a színházak, könyvkiadók, kulturális terek standjainál az idén is óriási kedvezménnyel válthatunk bérletet, színházjegyet vagy vásárolhatjuk meg legújabb kedvenc olvasmányunkat. Az idén sem marad el a látványos tombolahúzás, ahol a tengernyi értékes kulturális program és finomság mellett az idén egy egész hetes Egyiptomba szóló utazást nyerhetnek a játékos kedvűek.

Természetesen egy egésznapos programon nem maradhat senki étel, ital nélkül – a 11. Pozsonyi Pikniken az izgalmas programok mellett gasztronómiai csemegék és a Piknik díjnyertes eperbora is várja a látogatókat.

A Papageno csapatát a 26-os számú standnál találják meg, ahol beszerezhetik legfrissebb kiadványainkat is. A részletes program ide kattintva érhető el.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.