Papageno Radio
Promóció Közös újévi koncertre készül az Operettszínház és a Győri Filharmonikusok

Közös újévi koncertre készül az Operettszínház és a Győri Filharmonikusok

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A legnépszerűbb operett és musical slágerek csendülnek fel január 2-án a győri Audi Arénában. A Budapesti Operettszínház művészei lépnek színpadra az esten, akiket a Győri Filharmonikus Zenekar kísér majd. Az élményt kiváló táncművészek, különleges koreográfiák és jelmezek teszik teljessé.

A magyar operett komponisták örökérvényű, csodálatos melódiái már megannyiszor meghódították a világot, és teszik ezt ezúttal is, a műfaj legnagyobbjainak tolmácsolásában. A musical világ hazai sztárjai hamarosan Győrött mutatkoznak be az évindító koncerten.

Ide kapcsolódik:
Művészeit díjazta az Operettszínház

Az est fellépői a Budapesti Operettszínház kiemelt művészei: Laki Péter, Fischl Mónika, Dolhai Attila, Oszvald Marika, Peller Károly, Szendy Szilvi, Gubik Petra, Sándor Péter, Kállay Bori, Bordás Barbara, Boncsér Gergely, Simon Brigitta és Pataki Adorján. A koncerten közreműködik a méltán elismert és népszerű Győri Filharmonikus Zenekar Rácz Márton vezényletével. Az est rendezője Bori Tamás, házigazdája Kállay Bori lesz.

  „Ezek az újévi esték olyanok, mint egy jófajta tűzijáték. Ismert dallamok, ismert arcok, közel két órán át. Ezekkel a koncertekkel mi örömet, élményt szeretnénk szerezni, miközben még jobban megismertetjük és megszerettetjük a közönséggel ezeket a műfajokat.” – mondja Vadász Dániel producer.

Az újévi zenés forgatagban sokszínű válogatást hallhatnak a világ zenés színpadainak legnagyobb sikereiből. Részletek csendülnek fel a legkiválóbb operett és musical szerzők műveiből: többek között Kálmán Imre, Lehár Ferenc, ifj. Johann Strauss, Andrew Lloyd Webber és Lévay Szilveszter legismertebb műveiből. Klasszikusnak számító sikerszámokat hallhatunk, olyan népszerű művekből, mint A mosoly országa, a Marica grófnő, a Csárdáskirálynő, A víg özvegy, a West Side Story, a Mozart!, az Evita vagy az Elisabeth.

Promóció

Stream és színház

X
X