Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Elkészülhet az Érdi Tamás életéről szóló kötet lengyel fordítása

Elkészülhet az Érdi Tamás életéről szóló kötet lengyel fordítása

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Az utóbbi évek egyik legavatottabb Chopin-interpretátorának tartott Érdi Tamás életéről készült kötet, az Akinek a madarak is Chopint énekelnek hamarosan a lengyel közönség számára is elérhető lesz a Lengyelország budapesti nagykövete által tett ígéret szerint.

A kötet, melybe a Papageno.hu közönsége az elsők között olvashatott bele, a 2018-as hazai megjelenés óta töretlen népszerűségnek örvend, aminek köszönhetően a Lengyelországban gyakori vendég zongoraművész életének regénye hamarosan lengyelül is elérhető lesz.

- hirdetés -

Ide kapcsolódik:
Megjelent az Érdi Tamás élettörténetét bemutató kötet

Ahogy arról már korábba írtunk, Érdi Tamás február 15-16-án Várjon Dénes helyett játssza Weber Konzertstück című kompozícióját a Zeneakadémia Nagytermében, majd 20-án a Solti Teremben Nagy Péter zongoraművészt helyettesítve áll a színpadra, amikor is Schubert és Muszorgszkij műveit hallhatjuk tőle.

Ide kapcsolódik:
Ránki Fülöp és Érdi Tamás váltja betegség miatt Várjon Dénest

A jelenlegi két koncert egy sűrűn megkezdett évad folytatása, hiszen januárban Balog Józseffel hallhattuk a Müpa színpadán. A két művész a koncert után pedig örömmel fogadta a lehetőséget, hogy párosuk ismét színpadra lépjen, méghozzá október 10-én, de ekkor már a Zeneakadémián.

Ide kapcsolódik:
Akiknek együtt kell játszaniuk: Balog József és Érdi Tamás

Érdi Tamás nemcsak a Klassz a pARTon! fesztivállal kapcsolódik a nemzetközi Beethoven-évhez, de egy lemezt is megjelentetett a szerző szonátáival, amiből áprilisban játszik majd el néhányat a BMC-ben. A felvételek sora pedig ezzel nem ér véget, hiszen a Zeneakadémia gondozásában éppen most készül az a DVD, ami egy korábbi Schubert koncert anyagát tartalmazza majd.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X