Papageno Radio
Játék Gáspár Sándor újra Budapesten! – Játék a kastélyban a RaM Colosseum színpadán!

Gáspár Sándor újra Budapesten! – Játék a kastélyban a RaM Colosseum színpadán!

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Molnár Ferenc remekműve, a Játék a kastélyban a Vörösmarty Színház művészeinek előadásában három alkalommal lesz látható a RaM Colosseumban! Felhőtlen szórakozás, fantasztikus alakítások: Gáspár Sándor, Sághy Tamás, Kozáry Ferenc, Andrássy Máté, Ballér Bianka, Juhász Illés és Kricsár Kamill.

Színház az egész világ, és szerelmes benne minden férfi és nő! Molnár Ferenc elegáns komédiájában semmi sem az, aminek látszik. Az író a mesemondás virtuóza, világhírű darabja, a Játék a kastélyban szellemes színpadi játék, elegáns komédia. A primadonna, a hősszerelmes és a fiatal zeneszerző kínos szerelmi bonyodalmát csak egy drámaíró oldhatja meg.

Színházat látunk a színházon belül,

ahol menthetetlenül összegabalyodik valóság és látszat, igazság és hazugság, élet és színház. De ki kell bogozni a szálakat? Mennyire fontos az igazság? A valóság vagy az illúzió tesz boldogabbá?

Játék a kastélyban (Vörösmarty Színház)

Időpont: 2020. március 30., 31., április 1.

Helyszín: RaM Colosseum (RAM), 1133 Budapest, Kárpát utca 23.

További információ és jegyvásárlás ITT.

Kritikusok a Játék a kastélyban című előadásról

„Három óra minőségi időtöltés, szellemes riposztok, a végletekig túlhajszolt szenvedély és színház és színház. Ezt kínálja Molnár Ferenc Játék a kastélyban című darabja.”
Seres Gerda (kultura.hu): „Egészen üdítő és friss a székesfehérvári Vörösmarty Színház bemutatója, amely a Mohácsi fivérek átdolgozását veszi alapul. Szikora János lendületes rendezése kiváló színészi alakításokkal párosul.” (Balogh Gyula, Népszava)

Játék a kastélyban (Vörösmarty Színház)

Játsszon a Papageno.hu Facebook-oldalán! A kérdésünkre helyesen válaszolók között egy páros belépőt sorsolunk ki az április 1-jei előadásra.

 

Kérdés: Mi a székesfehérvári Vörösmarty Színház előadásának műfaja?


 

A)  parádés szó- és szívpárbajok


 

B) trükkös elméncségek

 

C) varázslatos vészhelyzetek

Promóció

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X