Papageno Radio
Live Élet a karantén alatt – A Vörösmarty Színház társulata is otthon van

Élet a karantén alatt – A Vörösmarty Színház társulata is otthon van

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A koronavírus járvány immár mindenkit száműzött otthonába. A Vörösmarty Színház társulata, munkatársai is otthon vannak, ki így, ki úgy üti el az időt. Ezért is indítottuk útjára új sorozatunkat Élet a karantén alatt címmel, hogy közönségünk se maradjon hírek nélkül. Kicsit bepillanthatnak munkatársaink, művészeink életébe, ki mit csinál a négy fal között.

Rendezőasszisztensünk, Németh Mariann Mary például már egy magaságyást is elkészített, hódol szenvedélyének, az üvegfestésnek, emellett jótékonykodik is: maszkokat készít mindenkinek, akinek szüksége van rá. Az önkénteskedésből nézőtéri felügyelőnk, Kondász Renáta is kiveszi a részét, a székesfehérvári önkormányzat felhívására csomagolta az ingyenes maszkokat.

Színészeink is elfoglalják magukat, Kerkay Rita és Kricsár Kamill online forgat mesefilmet egy jegesmackóról, Nukáról, Závodszky Noémi gyakran jelentkezik kisfilmmel, amelyekben gondolatait osztja meg, Ballér Bianka otthon is alkot, Andrássy Máté és Imre Krisztián a videójátékokra esküszik, ügyelőnk, Horváth Iza pedig olyannyira nem tud elszakadni a színháztól, hogy a háztartásában fellelhető eszközöket hívja, akárcsak a színpadra a színészeket.

Amikor az ugyelo unatkozik

Közzétette: Izabella Horváth – 2020. március 24., kedd

 

A kisebbek és a gyermeklelkű felnőttek sem maradnak mulatság nélkül, Meseszínházunk megnyitotta kapuit, szigorúan online. Egyed Attila már el is kezdte a sort, de jön még Tóth Ildikó, Keller János, Ladányi Júlia, Varga Gabriella, Lábodi Ádám, és megannyi kaland a mesék világából. Aki pedig inkább mesefilmre vágyik, Kerkay Rita és Kricsár Kamill animációs filmjét, a Nuka, a világjárót is megnézheti, és várhatja izgatottan a folytatást.

Amíg a kialakult helyzet nem rendeződik, a Vörösmarty Színház társulata azon lesz, hogy közönségét ne hagyja szórakozás nélkül, a legfontosabb üzenetünk azonban az, hogy

mindenki maradjon otthon.

Vigyázzanak egymásra!

Promóció

Stream és színház

X
X