Papageno Radio
Promóció Hajrába ért az OFF-Biennále és a PAD Alapítvány KÖZKAMRA gyűjtése

Hajrába ért az OFF-Biennále és a PAD Alapítvány KÖZKAMRA gyűjtése

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Az OFF-Biennále és a PAD Alapítvány április 20-án közös gyűjtést hirdetett meg, melynek célja egy vidéki szegregátum 90 háztartásának megsegítése.

A KÖZKAMRA gyűjtésből befolyó összeget az itt élők alapvető szükségleteinek kiegészítésére fordítja majd a térségben régóta munkálkodó PAD Alapítvány, akik a harmadik OFF egyik projektjének gazdái is. A koronaválság hatása a térségben még kritikusabb helyzetet eredményezett, a támogatásokból áram- és internetellátást, egészségügyi csomagokat és élelmiszercsomagokat kapnak majd az itt élők. A KÖZKAMRA gyűjtés az utolsó hetébe lépett, a kitűzött 900.000 forintos célig már csak pár százalék van hátra.

„Rendkívül hálásak vagyunk az eddigi támogatásokért, elsöprő volt az a nagylelkű segítő szándék, amivel a kampány első pillanatától kezdve szembesültünk. A PAD Alapítvány már elkezdte a dologi adományok célirányos kiosztását az említett településrészen, ahol sajnos a koronavírus által előidézett válság még az eddiginél is szélsőségesebb helyzetet okozott. Most arra kérünk mindenkit, hogy a hátralévő egy hétben érjünk célba együtt és haladjunk tovább, amíg csak tudunk! A kitűzött célon túli adományokkal további háztartásoknak tudunk majd segíteni: akár párezer forintos tételekből hetekre tudjuk biztosítani a távoktatáshoz szükséges internetelérést és áramellátást. Toljuk meg együtt a hajrát, fejezzük ki így szolidaritásunkat otthonunk biztonságából és osztozzunk együtt a sikerben!” – nyilatkozta az OFF-Biennále és a PAD Alapítvány.


A KÖZKAMRA gyűjtés az Adjukössze oldalán található meg, május 20-ig várják az adományokat ide kattintva.

Promóció

X
X