Papageno Radio
Promóció Hamarosan zárul a Köszönjük, Magyarország! jelentkezési határideje

Hamarosan zárul a Köszönjük, Magyarország! jelentkezési határideje

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Még 4 napig várják a táncművészet bármely stílusában tevékenykedő, elsősorban a hivatásos előadóművészet, táncművészet területén életvitelszerűen dolgozó művészek (táncművészek, tánctanárok, koreográfusok) jelentkezését a Köszönjük, Magyarország! című pályázatra a Nemzeti Táncszínház oldalán.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma az – Emberi Erőforrás Támogatáskezelő segítségével – felhívást hirdet független előadó-művészek részére “Köszönjük, Magyarország!” címmel. Az előadó-művészeti szféra – a veszélyhelyzettel összefüggésben kialakított – rendszere lehetőséget ad az érintett művészek egzisztenciális helyzetének javítására, valamint arra, hogy a pandémiás időszak elmúltával aktív szereplői maradhassanak a kulturális életnek.

A Nemzeti Táncszínházat a független táncművészek programjának megszervezésére kapott lehetőséget, akik a kialakult helyzetben fontosnak tartják, hogy Magyarország minden szegletébe eljuthassanak a táncalkalmak, események, ezért elsősorban vidéki helyszíneken, kultúrházakban, könyvtárakban megszervezett közösségi, előadóművészeti és oktatói programok létrehozására bíztatják a független táncművészeket.

További információk a pályázatról: ide kattintva.

Promóció

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X