Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció A Nemzeti Táncszínház meghosszabbította a jegyvisszaváltási határidőt

A Nemzeti Táncszínház meghosszabbította a jegyvisszaváltási határidőt

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Magyarország kormányának döntése értelmében, az egészségügyi veszélyhelyzettel kapcsolatos iránymutatásokat követve a Nemzeti Táncszínház a továbbiakban is zárva tart és a 2019/2020 színházi évad további előadásait lemondja.

Meghosszabbították a 2020. május 31-ig elmaradó előadásaikra vásárolt online jegyek (kivéve a Müpa weboldalán megvásárolt) árának automatikus visszatérítését. Felhívják a nézők szíves figyelmét, hogy a pénzintézetek a megnövekedett kérelmekre tekintettel 30-60 napon belül (külön értesítés nélkül) tudják teljesíteni a visszatérítéseket a tranzakció során használt bankkártyára.

- hirdetés -

Visszaváltási igényüket kizárólag azoknak a vásárlóknak kell visszajelezniük, akik OFFLINE (jegypénztárban vagy jegyirodában) vagy a Müpa WEBOLDALÁN vásároltak jegyet. Ezt 2020. 06.15-ig szükséges jelezni az alábbi űrlapukon.

Az űrlap megnyitása

A jegyek árának zökkenőmentes visszatérítéséhez kérik, adja meg az adatait*, és a Nemzeti Táncszínház a célzottan erre a rendhagyó helyzetre kialakított online visszaváltási protokolljuknak megfelelően június 15-ét követően a beérkezett adatokat ügyintézésre átadják a pénzintézeteknek. Felhívják a nézők figyelmét, hogy a bankjuknál vezetett folyószámlájuk számlaszámát kell megadni, webszámlára vagy alszámlára nem tudnak utalni. Az elmaradt bérletes előadások visszaváltásával kapcsolatban hamarosan tájékoztatják a közönséget.

A türelmüket és együttműködésüket előre is nagyon köszöni a Nemzeti Táncszínház!

 *Az InterTicket Kft. adatkezelése tájékoztatója az irányadó.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X