Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció „Ne menjünk el egymás mellett!” – Színházi összefogásra buzdít a Láthatáron Csoport

„Ne menjünk el egymás mellett!” – Színházi összefogásra buzdít a Láthatáron Csoport

„Mi, a Láthatáron Csoport tagjai a mai naptól október végéig összefogást kezdeményezünk az Oltalom Karitatív Egyesületért, Iványi Gáborékért” – áll a csoport közleményében.

- hirdetés -

Az Oltalom Karitatív Egyesületről itt található bővebb információ.

- hirdetés -

„A Láthatáron Csoport felajánlja az OKTÓBER 28-i HAGYATÉK című előadás bevételének felét és adománygyűjtő dobozt helyezünk ki minden előadásunk helyszínén, illetve minden előadás után felhívjuk a közönség figyelmét az Oltalom Karitatív Egyesület fontosságának munkájára, és kérjük támogatásukat!

Az összefogás keretén belül október 9-én Banyamosoda című gyerekelőadásunkat karitatív módon visszük a Wesley János Óvoda, Általános Iskola, Szakközépiskola, Szakgimnázium és Gimnázium, MÁV telepére a gyerekeknek.

Kérjük a többi független színházi társulatot, civil szervezetet, hogy álljanak mellénk! Ezt az alábbi módokon tehetik meg, de bármilyen egyéni kezdeményezést szívesen veszünk:

  • a színházi társulatok az előadásaik helyszínén elhelyezhetnek egy adománygyűjtő dobozt #osszefogasivanyigaborekert felirattal
  • felhívhatják a közönség figyelmét a kezdeményezésünkre, illetve kérhetik a nézők támogatását
  • posztunk megosztása is a támogatás egy formája lehet, hiszen a cél, minél több ember figyelmének a felhívása

A Láthatáron Csoport adománygyűjtő dobozában az október 30-ig összegyűlt összeget az Oltalom Karitatív Egyesület számlájára utaljuk át. Amennyiben valaki egyénileg szeretné támogatni őket, az alábbi linken megteheti: https://oltalom.hu/hogyan-segithet/penzadomanyok/

Ne menjünk el egymás mellett! Jusson eszedbe, egyszer te is kerülhetsz kilátástalan helyzetbe.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.