Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Balázs János triplázik a VeszprémFesten

Balázs János triplázik a VeszprémFesten

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A Kossuth-díjas zongoraművész három programmal, Miklósa Erika, Tompos Kátya, Szakcsi Lakatos Béla és Lendvay József társaságában lép színpadra a VeszprémFest Classic koncertsorozat keretében.

2021-ben nyolc napon át, három helyszínen, minden idők legizgalmasabb fesztiválkínálatával várja látogatóit a VeszprémFest. A História Kertben és a Várban felállított nagyszínpadokon a nemzetközi jazz, pop és világzene sztárjai lépnek majd fel, a prémium zenei fesztivál harmadik helyszínéül szolgáló Jezsuita Romkertben pedig a hazai zenei élet világhírű kiválóságai adnak koncertet. A szervezők most ez utóbbi programját hozzák nyilvánosságra.

- hirdetés -

Július 11. és 18. között rendezik a 2021-es VeszprémFestet. A fesztivál három helyszíne közül a História Kertben és a Várban felállított nagyszínpadok programjának részletes ismertetésére még várni kell, a harmadik, Jezsuita Romkertben rendezett, VeszprémFest Classic elnevezésű koncertsorozat fellépőit azonban már most bejelentik a szervezők.

Július 16. és 18. között három rendkívüli produkciót láthat a közönség. A sorozat nyitányaként, július 16-án a VeszprémFest történetében legtöbbször fellépett művész, Miklósa Erika és Balázs János ZongOpera címmel ad koncertet.  Július 17-én a Paganini+ programmal Balázs János és Lendvay József mellett az a Szakcsi Lakatos Béla lép színpadra, aki 2004-ben szintén ott volt az első fesztivál fellépői között.  Július 18-án a VeszprémFest Classic záróakkordjaként, Tompos Kátya és Balázs János Cziffra Café című estjét élvezheti a közönség.

Ide kapcsolódik:
Cziffra100 - Emlékév és fesztivál Magyarországon és külföldön

A VeszprémFest Classic koncertsorozat előadásai a Cziffra Fesztivál és a VeszprémFest közös szervezésében jönnek létre. További részletek ide kattintva!

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X