Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Szeretni bolondulásig – Fényes Szabolcs művei az Operettszínházban

Szeretni bolondulásig – Fényes Szabolcs művei az Operettszínházban

Novemberben és decemberben két-két alkalommal újra látható lesz a Budapesti Operettszínház Kálmán Imre Teátrumában egy igazi különlegesség a Szeretni bolondulásig – egy FÉNYES est. A színház egykori igazgatója Fényes Szabolcs Erkel Ferenc-díjas magyar zeneszerző korokon átívelő muzsikájából és halhatatlan slágereiből ad elő válogatást Peller Anna, Csonka András, Magócs Ottó és Janza Kata.

- hirdetés -

Hallhatják a huszadik század egyik legnagyobb hatású komponistájának olyan ikonikus dalait, mint a Mindenkinek van egy álma, Mindig az a perc vagy a Például te, te, te. A gálaest részeként a zeneszerző kortársainak egy-egy népszerű humoreszkje színesíti a műsort.

- hirdetés -

A különleges hangulatú est először 2017-ben volt látható az Operettszínházban, azóta pedig minden évben a repertoárra kerül. A közönség érdeklődésének hála a Szeretni bolondulásig már az ország több pontján is színpadra kerülhetett. A magával ragadó hangulat mindenki arcára mosolyt csal, a slágerek visszaröpítik a hallgatóságot a gyermekkorukba.

Olyan dallamok csendülnek fel, amelyeket már szüleink is dúdoltak otthon, de nem is gondolták volna, hogy Fényes Szabolcshoz köthetőek. A résztvevők nem mindennapi színházélménnyel gazdagodhatnak, ugyanis a közönség is részese az előadásnak, megszólalhatnak, válaszolhatnak a művészek kérdéseire.

Csonka András és Peller Anna – forrás: Budapesti

A Szeretni bolondulásig egy igazi interaktív, játékos est, amely megismerteti közönségével Fényes Szabolcs munkásságát. A jókedv garantált! Az idei előadássorozatban vendégelőadóként Janza Katát üdvözölheti a közönség, aki most először lesz látható a Szeretni bolondulásig – egy FÉNYES est-ben.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.