Papageno Radio
- hirdetés -
Live Közvetítés - A stream hatásai a színjátszásra

Közvetítés – A stream hatásai a színjátszásra

Március óta nézzük a színházi közvetítéseket, régi és új előadásokat, felvételről és élőben, ingyenes és fizetős tartalomként. A Magyar Színházi Társaság Jó kérdés beszélgetéssorozatának következő alkalmával, január 25-én ennek a hatásait és következményeit boncolgatja.

Meghívott vendégeinkkel, Barda Beátával, a Trafó ügyvezető igazgatójával, dr. Póka Júlia ügyvéddel és Rudolf Péter színművész-rendezővel, a Vígszínház igazgatójával színházvezetői, alkotói és jogi szempontokból járjuk körbe a témát. Hogyan változtak a tartalom-előállítási és tartalomfogyasztási trendek a koronavírus-járvány első hulláma óta? Milyen tapasztalatai vannak a második hullámnak? Mit tudnak művészi vagy PR-szempontból nyereségként elkönyvelni a színházak? Jelennek-e meg új, kifejezetten az online médiumra kitalált színházi formák? Milyen jogi kérdéseket vetnek föl az online közvetítések?

- hirdetés -

A beszélgetést Seres Gerda újságíró vezeti. 

Az NKA és az MMA támogatásával megrendezendő eseményt a járványügyi előírások figyelembevételével, közönség nélkül szervezzük.

 

A január 25-én 17 órakor kezdődőd beszélgetés élőben követhető a Papageno Facebook-oldalán, a teljes felvétel a Magyar Színházi Társaság YouTube-csatornáján visszanézhető.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

X
X