Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok JM blog Február 28-ig tart a kedvezményes jelentkezés a Crescendo Nyári Akadémiára

Február 28-ig tart a kedvezményes jelentkezés a Crescendo Nyári Akadémiára

Idén július 21. és augusztus 2. között rendezik meg a tokaji Crescendo Nyári Akadémiát, amire február végéig kedvezményesen lehet jelentkezni.

„Amerikából és Európából érkező, csodálatos művésztanári karral várjuk Tokajban a Crescendo Nyári Akadémia (CSI) hallgatóit másfél hétre, közös muzsikálásra, egy baráti közösségbe. Bízom benne, hogy a járványt magunk mögött tudva 2021 nyarán korlátozások nélkül megtarthatjuk a 17. Crescendo Nyári Akadémia és Fesztivált.

- hirdetés -

Az elmúlt hónapban sokan jelentkeztek, és továbbra is biztatjuk az érdeklődőket, hogy csatlakozzanak mestkerkurzusunkhoz, mert színes és gazdag programmal készülünk a résztvevők és a koncertjeink iránt érdeklődő közönség számára. Találkozzunk újra OFFLINE Tokajban, várjuk a tehetséges, fejlődni vágyó zenészeket szeretettel!” – mondja Tarjányi Tamás a CSI művészeti igazgatója.

Crescendo Nyári Akadémia

A korábbi években megszokott operajelenet-, szólóhangszeres, kamarazenei, zenekari, barokk-, ifjúsági, kórus-, jazz- és improvizációs kurzuson kívül  idén egy új hangszer, a szaxofon és a jazz szaxofon is helyet kap, sőt újra lesz gitárkurzus is. A barokk kurzust, melynek idei témája Händel Vízizenéje és Bach III. (D-dúr) zenekari szvitje, idén is Kalló Zsolt hegedűművész vezeti. A Crescendo Szimfonikus Zenekara Johannes Brahms II. szimfóniáját fogja megszólaltatni az amerikai Delta David Gier vezényletével.

A korai kedvezményes jelentkezés határideje: 2021. február 28.

Végső jelentkezési határidő: 2021. május 31.

Bővebb információ a határidőkről és a kurzusdíjakról itt érhető el.

Több kontinens rangos zenekarainak tagjai, zeneakadémiáinak művésztanárai érkeznek a Nyári Akadémiára. Ismét fog kurzust tartani Steven Gross (USA) kürt-, Markus Lenzing (GER) harsona- Mateus Dela Fonte (BRA) gitárművész.

Új tanárokkal bővül a fafúvós tanszak. Először jön Petr Kubík (CZE) klarinét-, Ondrej Sindelar (CZE) fagott-, valamint Julien-David Petit (FRA) szaxofon-, David Bixler (USA) jazzszaxofonművész, aki feleségével, Heather Martin Bixler (USA) hegedűművésszel érkezik. Többek között olyan neves magyar művészekhez jelentkezhetnek a hallgatók, mint Dallos Erika, Kalló Zsolt, Kemenes András, Meláth Andrea és Szabóki Tünde.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

X
X