Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció A futball bűvkörében folytatódik a Margitszigeti Szabadtéri programja

A futball bűvkörében folytatódik a Margitszigeti Szabadtéri programja

Idén nyáron még focit is nézhetünk a Margitszigeti Szabadtéri Színházban! Nem is akármilyet: a legendás Aranycsapat parádés játékának megzenésített pillanatait. A kezdő rúgást június 17-én és 19-én a magyar futballkirály, Puskás Ferenc bőrébe bújt Veréb Tamás végzi el, hogy azután végig kalauzolja a lelátón ülő rajongókat Öcsi életének fontosabb állomásain.

- hirdetés -

Sőt! A június 19-ei előadásra jegyet váltók duplán jól járnak, mivel előadás előtt óriás kivetítőn élvezhetik a magyar-francia EB mérkőzést.

- hirdetés -

A labdarúgó Európa bajnokság idejére esik a bemutató, ami különleges esélyt és figyelmet érdemel, így a 19-ei margitszigeti előadásokra megváltott jegyekkel már délután óriás kivetítőn láthatja a mérkőzést a közönség a nagyszínpadon. Érdemes lesz tehát a családosoknak a Margitszigetet választani, hiszen közösen szórakozhatnak és élhetik át a valós futball és a színpad nagyjai által nyújtott élményt – nyilatkozta Bán Teodóra a Margitszigeti Színház ügyvezetője és művészeti vezetője.

A 40-es 50-es évekbeli Magyarországot is bemutató, szinte teljes egészében valós eseményeken alapuló musicalben mindössze néhány fiktív karakter jelenik meg, akiket a történet követhetősége érdekében írtak bele a szerzők. A felejthetetlen élményről 22 színész, 6 táncos és 30 gyerekszínész gondoskodik, a háttérben kivetített korabeli képsorok, és a látványos díszlet ölelésében.

A Puskás, a musical alkotói, a Galambos Attila-Szente Vajk-Juhász Levente szerzőgárda már több darabban is bizonyított, a musical rendezője Szente Vajk. A musical koreográfusa Túri Lajos Péter. Az idén nyáron a Margitszigeti Szabadtéri Színházan így egy sikeres csapat kiváló munkájának eredményeként élhetik át a felejthetetlen sporttörténeti pillanatokat a nézők.

A Puskás margitszigeti nagybemutatója a futball Európa Bajnokság idejére esik, ahol a magyar válogatott is érdekelt, és ami még hitelesebbé teszi a karrier történetet.

Ne felejtsék, kettő az egyben! Azaz június 19-én a musical mellett, a Magyarország–Franciaország meccset élőben is megnézhetik a színház kivetítőjén mindazok, akik aznapra jegyet váltottak!

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!