Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Színielőadásokkal és koncertekkel jön a gödöllői Hangjegy Művészeti Fesztivál

Színielőadásokkal és koncertekkel jön a gödöllői Hangjegy Művészeti Fesztivál

Mikó Istvántól Hobón és Csányi Sándoron át Mácsai Pálig és Molnár Piroskáig számos neves művész érkezése várható július és augusztus folyamán Gödöllőn a Hangjegy Művészeti Fesztiválon.

- hirdetés -

2021. július és augusztus folyamán kerül megrendezésre az EMMI támogatásával a Hangjegy Művészeti Fesztivál nevű rendezvény, mely a Szent István Campus belső díszudvarán színielőadásokkal és koncertekkel várja látogatóit. A különleges atmoszférájú helyszínen a csodálatos növényzet és a patinás egyetemi épület díszudvara által körbeölelt szabadtéri színház kínál páratlan élményt és tartalmas kikapcsolódást nyújt az ide látogató kultúrarajongóknak.

- hirdetés -

A teljesség igénye nélkül a kulturális sokszínűség megmutatkozik a színpadi felhozatalban: A Pál utcai fiúk, Mikó István, Hobo, Csányi Sándor, Vecsei H. Miklós, Hajdú Steve, Lengyel Tamás lesz látható/hallható a színpadon egy-egy előadás erejéig. A tervek szerint zenés irodalmi esttel lép majd fel Mácsai Pál és Huzella Péter, a Rózsavölgyi Szalon Kései találkozás című komédiájában Molnár Piroska és Jordán Tamás várja majd a közönséget. A könnyűzene rajongóinak Kökény Attila, a Swing a’la Django, Burai Krisztián és Szabó Ádám közös estje szerez majd kellemes feltöltődést.

A részletes programokért és a jegyekért kattintson ide!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a szabadtéri rendezvények látogatásához nem szükséges védettségi igazolvány.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!