Papageno Radio
PR 15 éves jubileumát ünnepli az Ars Sacra Fesztivál

15 éves jubileumát ünnepli az Ars Sacra Fesztivál

A 2021-ben tizenöt éves jubileumát ünneplő, EFFE Label-díjas Ars Sacra Fesztivál ebben az évben a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszussal egy időben, szeptember 4. és 12. között kerül megrendezésre.

KERESZTKONCERTEK HAZÁNK NEVES MŰVÉSZEIVEL

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust ökumenikus koncertsorozattal köszönti az Ars Sacra Fesztivál. Fassang László világhírű orgonaművész a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban, Bogányi Gergely Kossuth-díjas zongoraművész a Deák téri Evangélikus Templomban, a Liszt-díjas Bubnó Tamás művészeti vezetésével a Szent Efrém Férfikar a Kálvin téri Református Templomban, a Központi Református Kórus Budapesti Istenszülő Oltalma Görögkatolikus Templomban lép fel.

400 PROGRAM ORSZÁGSZERTE

Idén sem maradnak el a lélekemelő zenei programok, kiállítások, irodalmi estek, séták. Velünk tart Snétberger Ferenc, Klukon Edit és Ránki Dezső, valamint olyan ifjú tehetségek, mint Boros Misi vagy Devich Gergely. Berecz András ének-és mesemondó esttel, a MAGnificat Együttes Dolhai Attilával zenés imaesttel várja a vendégeket.

Ide kapcsolódik:
Megjelent a Papageno különszáma a 2021-es Ars Sacra Fesztivál programjaival

Juhász Anna irodalmárral és meghívott vendégeivel Pilinszky Jánosra emlékezünk, Lackfi János zenés est keretében „Jóéjtpuszit” küld nekünk, Böjte Csaba testvér pedig bemutatja Füveskönyvét.

Fassang László - forrás: Ars Sacra Fesztivál
Fassang László – forrás: Ars Sacra Fesztivál

 MARGITSZIGETI CSALÁDI NAP

Szeptember 11-én Margitszigeti Víztoronynál egész napos családi programokkal jelentkezünk rajzkiállítással, meditatív táncokkal, valamint egy interaktív fotótárlaton megismerkedhetünk a magyarországi szent kutak őrzőivel. A nap fénypontja a Szent István, Rex Hungarorum című zenés bábdarab bemutatása lesz, amely a gyermekeket elvarázsolva mesél első magyar királyunk életének fontos állomásairól.

Promóció

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!