Papageno Radio
PR Folytatódik Rohmann Ditta Beethoven+ sorozata

Folytatódik Rohmann Ditta Beethoven+ sorozata

A Rohmann Ditta csellóművész által megálmodott matinékoncertsorozat ezúttal a Márai Sándor Művelődési Házban kapott helyet.

Rohmann Ditta csellóművész minden alkalommal kiváló partnereket hív, hogy a kamarazenén keresztül ismertesse meg a közönséget a 19. század fordulójának zenei világával.

A szeptemberi hangversenyen (szeptember 19. 11 óra) kivételesen nem az ország egyik legkülönlegesebb régi zongorája, azaz egy fortepiano lesz a középpontban, hanem Kokas Katalinnal és Kelemen Barnabással Beethoven és Schubert vonós triókat fedezhetünk fel közösen.

Ahogy már megszokhattuk, ezeken a koncerteken a szöveges ismertetők segítik az ifjabb és idősebb hallgatóságot abban, hogy közelebb kerüljenek a zeneművekhez, szerzőikhez és előadóikhoz.

A következő koncerteken olyan kiváló billentyűsök szerepelnek, mint Nagy Péter, Fejérvári Zoltán és Berecz Mihály, akik szenvedélyesen érdeklődnek a fortepiano iránt.

Októberben Fazekas Gergely zenetudós segít elmerülni a zenei rejtelmekben, novemberben pedig Egri Márton klasszikus klarinéttal színesíti a repertoárt.

A sorozatnak korábban a Virág Benedek Ház adott otthont, ahonnan a pandémia alatt online követhették a koncerteket, ezekből láthatnak a YouTube-on több felvételt kedvcsinálónak.

További információ ide kattintva. 

Sorozatot az MMA támogatja.

Promóció

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!