Papageno Radio
PR Új helyszín, új koncepció – Ízléses erotika a Budapest Varietével

Új helyszín, új koncepció – Ízléses erotika a Budapest Varietével

Richter Szebasztián és Eötvös Krisztina a Budapest Varieté 2021-es előadásra merészet mertek álmodni, amiben a vacsorával egybekötött előadáson elrepítik a nézőket a Szenvedély és Erotika világába.

A forró hangulatú előadáson nemzetközi revűk és varieték sztárjai jelennek meg Magyarországon még nem látott formában. Lélegzetelállító műsorszámok, az erotika ízléses világát varázsolják a színpadra. A monte carlói, moszkvai, olaszországi, és spanyolországi nemzetközi cirkusz fesztivál arany, ezüst és bronz díjazottjai a párizsi MOULIN ROUGE fellépőjével egy színpadon kápráztatják el a nagyérdeműt!

Látványos koreográfiákkal és kosztümökkel, tollakkal ékesített dekoratív tácosokkal egy látványos előadás ,amiben az erotikáé a főszerep.  Szexi nők vonzó férfiak, kimagasló artisztika és természetesen a fergeteges humor a nemzetközi varieték egyik legismertebb komikusával!

A Budapest Varieté exkluzív vacsora megálmodója, tervezője Borda Attila az 5 csillagos Spirit Hotel konyhafőnöke, aki mesteri svédasztalos vacsorát varázsol a Budapest Varieté vendégei számára! Felejthetetlen ízvilág Magyarország egyik legkiválóbb séf ajánlásával.

Vacsora és előadás vagy csak előadás?

– Dinner & Show – Előadás előtt egy exkluzív svédasztalos vacsora a Spirit Hotel konyhafőnők ajánlásával. Itt színházterem asztalos részére foglalhatnak helyet a vendégek ahol kedvenc italát kortyolgatva úgy élvezheti végig az előadást, mint egy igazi varieté vagy revü színházban.

– Csak Előadás – A 8. sortól kényelmes színházi székekben foglalhat helyet a nagyérdemű és önfeledt szórakozhat a Szenvedély és Erotika című előadáson, akár egy pohár itallal a kezében.

2021-ben a RAM színház biztosít helyszínt az előadás sorozatnak, ahol egy teljesen új koncepcióban szórakozhat a nagyérdemű.

Promóció

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!