Papageno Radio
- hirdetés -
Színház Együtt folytatja a MINI és a Katona József Színház

Együtt folytatja a MINI és a Katona József Színház

2017-ben kötött kulturális együttműködési megállapodást a MINI és Katona József Színház, mellyel a brit prémiumgyártó, forgalmazóján, a BMW Group Magyarországon keresztül belépett a hazai kulturális életbe. A MINI és a Katona közötti megállapodás értelmében a két márka egymást támogatta az elmúlt színházi szezonban. Az elmúlt egy évben közösen elért sikereknek köszönhetően a partnerségi viszony még szorosabbá válik a két márka között a 2018/2019-es évadban.

- hirdetés -

„A Katonával kötött partnerségünkre nagyon büszkék vagyunk, az elmúlt egy évben számos pozitív visszajelzést kaptunk és kapunk, így úgy érezzük, a MINI remek közegre talált a budapesti kulturális életben. A márka egyik kommunikációs pillére a városi lét, melyet Budapesten a színház, a társulat és a körülötte lévő izgalmas pezsgés jellemez, melyben a MINI is otthonra talál” – mondta el Oros Attila, a MINI márkavezetője az együttműködésről.

- hirdetés -

A MINI és a Katona legújabb közös projektében szuperközeli portréfotók készültek a színház társulatának tagjairól, intim közelségbe engedve a nézőket a színészekhez. A fotókat Süveg Áron készítette; a szinte kizárólag az arcot mutató kompozíció ritkán látott, őszinte nézőpontból igyekszik láttatni a társulat tagjait, a sorozat képeinek gyakorlatilag teljesen egységes beállítása pedig a minimalizmust erősíti.

A sorozat valamennyi képe megtekinthető korábbi cikkünkben:

Süveg Áron: „A legrutinosabb színészek is tudnak zavarban lenni” – Galéria

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.