Papageno Radio
Live Élmény@Otthon – Indul a Vörösmarty Színház közvetítéssorozata

Élmény@Otthon – Indul a Vörösmarty Színház közvetítéssorozata

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A Vörösmarty Színház Facebook-oldalán április 28-ától minden kedden és csütörtökön 21 órától a színházra vágyó közönség újranézheti a teátrum sikerdarabjait. Az előadások 48 órán keresztül lesznek elérhetőek.

A menetrend a következő:

  • Április 28. Kartonpapa (16)
  • Április 30. Pillangó (16)
  • Május 5. Perelj, Uram!
  • Május 7. A fösvény
  • Május 12. A Herner Ferike faterja (12)
  • Május 14. Három nővér

Az első online előadás április 28-án 21 órától Tasnádi István Kartonpapa című komédiájának (amit kifejezetten a székesfehérvári színház felkérésére írt) ősbemutatója lesz.

A tavalyi POSZT versenyprogramjában is részt vevő, Hargitai Iván rendezte előadást óriási sikerrel játszották a Vörösmarty Színházban, később pedig tv-játék is készült belőle. Érdemes lesz leülni a gépek elé, mert olyan nagyszerű színészeket láthatunk viszont, mint Tóth Ildikó, Egyed Attila, Kiss Diána Magdolna, Pálya Pompónia és Kovács Tamás.

A Kartonpapáról:

Éva nemrég veszítette el férjét, Miklóst. Képtelen elfogadni az imádva-rettegett családfő halálát, ezért kivágja kartonból. Éva, Miklós és fiuk, Zsolti vendégségbe érkeznek Éva testvéréhez, Károlyékhoz, a kulturált, értelmiségi, felvilágosult családhoz, hogy megbeszéljék, hogyan osztozzanak a családi vagyonon. Zsolti bemutatja új barátnőjét, esznek, isznak, vígan vannak.

Promóció

X
X