Papageno Radio
- hirdetés -
Live Újabb sikerdarabokat tesz online elérhetővé a Játékszín

Újabb sikerdarabokat tesz online elérhetővé a Játékszín

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Június 3-tól szerdánként találkozhat a közönség a színház 2012-es újranyitása óta műsorra tűzött, ám színpadon már nem látható produkciókkal.

A 2012-es újranyitás óta megújult a Játékszín repertoárja, számos értékes előadást váltottak fel újdonságok. Az online elérhető kínálatban drámák, filmadaptációk és klasszikus vígjátékok egyaránt szerepelnek, a főbb szerepekben többek közt Bánsági Ildikó, Gálvölgyi János, Gáspár Sándor, Lévay Viktória és Pokorny Lia is látható majd.

- hirdetés -

A nézők láthatják egyebek mellett Szakonyi Károly Két nő című kétszemélyes darabját, Az eastwicki boszorkányok filmadaptációját, az ugyancsak mozivásznon sikert aratott Mennyei hang! színpadi változatát.

Az eastwicki boszorkányok – Gáspár Sándor, Parti Nóra, Lévay Viktória és Pokorny Lia – fotó: Juhász G. Tamás

Az említett előadásokat rendezőként Cseh Judit és Bagó Bertalan jegyzi. A sorozat június 3-án kezdődik a Két nő című „cekkerdrámával”, a színházi felvételen Tóth Enikő és Zsurzs Kati játszik. A produkciók szerdánként 18 órától vasárnap éjfélig lesznek hozzáférhetők a színház Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján.

Az eastwicki boszorkányok – Gáspár Sándor, Parti Nóra és Pokorny Lia – fotó: Juhász G. Tamás

Bank Tamás, a Játékszín igazgatója mindeközben több tervezetet készít kollégáival az újraindulásra. Júliusi és augusztusi műsortervet is kidolgoznak, színháztermi és szabadtéri előadásokban egyaránt gondolkodnak, minden eshetőségre számítva.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X