Papageno Radio
Live Kövesd online a Vörösmarty Színház Trianon-különkiadását

Kövesd online a Vörösmarty Színház Trianon-különkiadását

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A Trianon című előadással emlékezik meg a székesfehérvári Vörösmarty Színház a 100 éve aláírt békediktátumra. Június 4-én, 21:00 órakor a Papageno Facebook-oldalán online elérhető lesz az évad utolsó nagyszínpadi bemutatójából készült rendhagyó összeállítás.

Sárosi István nem mindennapi drámája valójában egy bírósági tárgyalás, ahol vád és védelem vonultatja fel azokat a tanúkat, akik segítségével elkezdődhet egy közös gondolkodás a magyar nemzetet ért egyik legnagyobb sorscsapásról, az első világháborút lezáró békediktátumról.

csüt04jún21:0022:00Csak ma!Ajánljuk!Trianon-különkiadás Trianon 100. évfordulóján21:00 - 22:00 Vörösmarty Színház (Székesfehérvár)Műfaj:színházTulajdonságok:felvételről,ingyenes címkéktrianon

Az aláírás után pontosan 100 évvel 2020. június 4-én, Gáspár Sándor (a védelem képviselője) és Seress Zoltán (a vád képviselője) segítségével ráléphetnek arra az útra, amely a sorsfordító történelmi eseményhez vezetett.

A Szikora János rendezte előadás közreműködői Gáspár Sándoron és Seress Zoltánon túl Trokán Péter, Lábodi Ádám, Tűzkő Sándor, Kozáry Ferenc, Kádas József, Juhász Illés és Keller János.

A felvételt a Fehérvár TV engedélyével közöljük.

Promóció

Stream és színház

X
X