Papageno Radio
Live Decemberben a Jászai Mari Színház is online műsorral készül

Decemberben a Jászai Mari Színház is online műsorral készül

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A havi kínálatban ezúttal 5 előadást tekinthetnek meg a nézők, melyek a korábbi évadok nagy szakmai és közönségsikerei. A programot, ahogyan a színház offline évadait is, a műfaji sokszínűség jellemzi, így mindenki megtalálhatja a neki tetsző, izgalmas előadásokat online formában is, előre meghirdetett időpontokban.

Hargitai Iván rendezte Tatabányán Háy János kortárs drámáját, a Házasságon innen és túlt. A december 7. és 9. között látható darab mindannyiunkat érintő problémákat dolgoz fel: tragikomikus játék, modern labirintus, egymásba gabalyodó kapcsolatok szövevénye.

Az öngyilkos Nyikolaj Erdman ritkán játszott komédiája, igazi csemege lehet a színházrajongók számára, az előadást Guelmino Sándor rendezésében, december 11-től 13-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

A Molière: Tartuffe Szikszai Rémusz rendezésében 2016-ban megjárta a POSZT-ot, a Városmajori Színházi Szemlét, az Ördögkatlan Fesztivált és a Vidéki Színházak Fesztiválját is. Molière halhatatlan, örök érvényű komédiáját Parti Nagy Lajos varázsolta lendületesen maivá.

Ide kapcsolódik:
Ezekkel az online előadásokkal készül az Örkény decemberre

Az előadás december 14-16-án tekinthető meg. A Rokonok, Móricz Zsigmond klasszikus regényének színpadi átiratát Szakonyi Károly készítette, az előadást szintén Hargitai Iván rendezésében láthatják a nézők december 18. és 20. között.

A produkció nem csak Tatabányán, de a Vidéki Színházak Fesztiválján is nagy sikert aratott. Az ünnepi időszakban a zenés darabok szerelmesei örülhetnek: a december 26. és 31. között közvetített Csoportterápia biztosítja a jó dalokat, a táncot és a nevetést, Simon Kornél rendezésében.

Promóció

X
X