Papageno Radio
- hirdetés -
Színház SZFE Eladják az SZFE épületeit

Eladják az SZFE épületeit

Már a kollégisták sem a Vas utcába mennek vissza, és megszűnik az Ódry Színpad is.

- hirdetés -

Az atv.hu információi szerint eladják a Színház- és Filmművészeti Egyetem jelenlegi épületeit. Az Ódry Színpad megszűnik, és helyette az Uránia Filmszínház lesz az egyetem játszóhelye, a kollégisták pedig már nem a Vas utcába fognak visszamenni.

- hirdetés -

Az oldal megkereste a SZFE új vezetését, ahonnan azt a választ kapták, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetői az oktatás február 1-gyel történő újraindítására koncentrálnak. Mint írják, ez számtalan újdonsággal jár majd együtt, mert ahogy fogalmaznak, a jogtalan blokád lehetetlenné tette a normális oktatást az egyetemen tavaly ősszel. Hozzátették azt is, hogy az egyetem polgárait és a nyilvánosságot is időben tájékoztatják majd az újdonságokról, és arról biztosítanak mindenkit, hogy sem a hallgatók, sem az oktatók nem kerülnek rosszabb körülmények közé, sőt nagy fejlődést fognak tapasztalni.

Az ATV híradónak korábban azt mondták a hallgatók, hogy az szfe.hu-ról tudták meg, hogy az adminisztratív munkatársak egy részét átköltöztették az Infoparkba.

(Via hvg.hu)

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!