Papageno Radio
- hirdetés -
Színház SZFE „Ezek nem hároméves gyerekek” – Mucsi Zoltán az SZFE tanköztársaságáról

„Ezek nem hároméves gyerekek” – Mucsi Zoltán az SZFE tanköztársaságáról

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Mucsi Zoltán színművész a vele készült beszélgetéskötet kapcsán járt az ATV stúdiójában, de a műsorban szóba került az Színház- és Filmművészeti Egyetemen rendhagyó évadnyitója is.

„Ezek nem hároméves gyerekek” – jelentette ki Mucsi Zoltán az SZFE hallgatói kapcsán és „nagyon szomorú, hogy úgy van beállítva, hogy az ott tanuló fiatalembereknek átmosták az agyát. Ők fiatal gondolkodó emberek, akiknek van egy véleménye a világról” – tette hozzá.

- hirdetés -

Mucsi felidézte Vidnyánszky Attila korábbi kijelentését, miszerint „nagyon kellemetlen lesz az eszmélés az embereknek, mikor rájönnek, hogy őket felhasználták”, majd elmondta, „Attilának is nagyon szomorú és kellemetlen lesz az eszmélés, hogy mennyi kárt okozott. Hogy megosztotta a színésztársadalmat.”

Ide kapcsolódik:
„Félelmetes erők állnak a tüntetések mögött" – Így reagált Vidnyánszky Attila az eseményekre

„Ott volt a Kaposvári Egyetem, egy lehetőség volt, hogy kiderüljön, az ott tanuló diákok 15-ször képzettebbek, minden színház kapkod értük” – mondta el. „Nagyon sokat tanítanak ezek a fiatalok a korosztályomnak. Hogy hogyan kell kiállni valamiért. És ezért drukkolok, hogy ez a kiállás ne legyen értelmetlen. Ezek nem rosszindulatú emberek. Ezek értelmes emberek, akik valamit gondolnak a világról. Nem rosszat akarnak az Attilának, vagy valaki másnak” – fejezte be gondolatait.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X