Papageno Radio
- hirdetés -
Színház SZFE drMáriás azt festette meg, ahogy Vidnyánszky Attila kiáll az SZFE mellett

drMáriás azt festette meg, ahogy Vidnyánszky Attila kiáll az SZFE mellett

Október 23-án több mint tízezren álltak ki az SZFE melletti tüntetésen. Ez az esemény ihlette meg az ironikus, kritikus karikatúráiról híres művészt, aki ezúttal Vidnányászky Attilát festette meg.

- hirdetés -

drMáriás azt a jelenetet ábrázolta, ahogy az SZFE kuratóriumának elnöke virágokkal, tenyérdekorációval és a karjára csavart szalaggal álcázta vesz részt a tüntetésen. A Vidnyánszky Attila kiáll az SZFE mellett és az autonómiájáért tüntet Matisse műtermében című művét a közösségi oldalán mutatta be drMáriás, amihez a következő kommentárt fűzte:

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

- hirdetés -

„Ó igen, ő is ott volt a tegnap a hatalmas tüntetésen. Saját szememmel láttam. Előttem állt. Virágokkal, tenyérdekorációval és a karjára csavart szalaggal álcázta magát. Megkérdeztem, hogy mit keres ott, mire azt mondta, hogy csak úgy, civilként jött oda, mert a kíváncsiság hajtotta. S, hogy bizony mélyen megrendült a látottaktól, hallottaktól. Azt is mondta, hogy mindezek után a legkevesebb, hogy megváltoztatja a véleményét, hozzáállását, s ezen túl ő is az SZFE mellé áll, s teljes odaadással támogatja a függetlenségét és szabad működését. De előtte még konzultálnia kell a felettesével” – írta.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.