Papageno Radio
- hirdetés -
Színház SZFE drMáriás azt festette meg, ahogy Vidnyánszky Attila kiáll az SZFE mellett

drMáriás azt festette meg, ahogy Vidnyánszky Attila kiáll az SZFE mellett

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Október 23-án több mint tízezren álltak ki az SZFE melletti tüntetésen. Ez az esemény ihlette meg az ironikus, kritikus karikatúráiról híres művészt, aki ezúttal Vidnányászky Attilát festette meg.

- hirdetés -

drMáriás azt a jelenetet ábrázolta, ahogy az SZFE kuratóriumának elnöke virágokkal, tenyérdekorációval és a karjára csavart szalaggal álcázta vesz részt a tüntetésen. A Vidnyánszky Attila kiáll az SZFE mellett és az autonómiájáért tüntet Matisse műtermében című művét a közösségi oldalán mutatta be drMáriás, amihez a következő kommentárt fűzte:

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

„Ó igen, ő is ott volt a tegnap a hatalmas tüntetésen. Saját szememmel láttam. Előttem állt. Virágokkal, tenyérdekorációval és a karjára csavart szalaggal álcázta magát. Megkérdeztem, hogy mit keres ott, mire azt mondta, hogy csak úgy, civilként jött oda, mert a kíváncsiság hajtotta. S, hogy bizony mélyen megrendült a látottaktól, hallottaktól. Azt is mondta, hogy mindezek után a legkevesebb, hogy megváltoztatja a véleményét, hozzáállását, s ezen túl ő is az SZFE mellé áll, s teljes odaadással támogatja a függetlenségét és szabad működését. De előtte még konzultálnia kell a felettesével” – írta.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X