FIGYELEM, A WEBSHOP TESZTÜZEMMÓDBAN VAN!
2022. augusztus 8., hétfő
Akció!

Ágoston László: Fapados exodus

2250 Ft

Ágoston László énekművész személyes hangú, szórakoztató és elgondolkodtató vallomása a külföldi újrakezdés kihívásairól – a miértekről és a hogyanokról, értékekről és hovatartozásokról.

Category: Tags: , , ,

Nem vagy egyedül.

Ha Magyarországon élsz, és úgy érzed, fojtogat a közeg – ez a könyv Neked szól. Ez a te alternatív történeted.

Ha elköltöztél otthonról és napról napra megküzdöttél a szabadságodért, élvezni fogod a könyvemet. Magadra ismersz majd sokszor, és velem sírva, rajtam nevetve, magadat is megsirathatod és kinevetheted.

Ha van közeli ismerősöd, barátod, családtagod, gyereked, aki más országban él, ez a könyv segíthet neked. Jobban megértheted és talán kicsit közelebb is hozza majd a távoli szeretteidet.

Ez a könyv általam, de mindannyiunkról szól, akik ma kisbetűvel valljuk magyarnak magunk. Kisbetűvel, mert úgy helyes, de a lelkünkbe írva, zászlók és kokárdák helyett.

Engedj be magadhoz – bárhol légy is a világban -, és találkozzunk személyesen a nyomtatott, fehér lapokon! Üljünk együtt a szobád szegletébe, és engedd, hogy meséljek ezeken a téli, sötét napokon!

Nézd meg a visszajelzéseket: úgy tűnik, érdekes, amit mondani akarok, és nem csak annak, aki külföldre települ. Ha mégsem hallgatsz végig – megértem azt is! -, csak ennyit vigyél tőlem magaddal akármit is mondanak: nem vagy egyedül.