Papageno Radio
- hirdetés -
Színház A Broadway is elindítja streamingszolgáltatását

A Broadway is elindítja streamingszolgáltatását

Színházi előadások felvételeit, exkluzív előadásokat és mesterkurzusokat is kínál a New York-i Broadway májusban induló új streamingszolgáltatása.

- hirdetés -

A digitális platform létrehozását régóta tervezte a Broadway, de a színházak koronavírus-járvány miatti bezárása most tényleg sürgetővé tette a szolgáltatás elindítását. A Broadway on Demand platform májusban egy online, élőben közvetített gálával mutatkozik be. A szükséges biztonsági szabályok betartásával megrendezett jótékonysági koncert a hollywoodi Bourbon Roomból jelentkezik majd. A 30 Days of Opening Nights című koncert bevételével a járvány miatt nehéz helyzetbe került színműírókat, zenészeket, zeneszerzőket és színházi alkalmazottakat akarják támogatni.

- hirdetés -

Ide kapcsolódik:
A koronavírus-járvány csődbe vitte az egyik legnagyobb brit művészmenedzsment-ügynökséget

A koncert programját a The Hollywood Reporter értesülése szerint hamarosan nyilvánosságra hozza a színházi streamingszolgáltató. Az eseményt a Broadway on Demand szolgáltatásra való jelentkezéssel lehet megtekinteni. A szolgáltatás a havi előfizetős rendszerben nemcsak élőben felvett Broadway-előadásokat és különleges bemutatókat, hanem mesterkurzusokat is kínál majd a tájékoztatás szerint.

Ide kapcsolódik:
Koronavírus szövődményeiben hunyt el az egyik legsokoldalúbb Broadway-szerző, Terrence McNally

„A Broadway egy óriási, globális márka, és hatása messze túlnyúlik Manhattan szívének néhány háztömbjén. Már a jelenlegi válság előtt is régóta álmodtunk egy olyan platform felépítéséről, amely valóban beteljesíti a Broadway ígéretét, hogy a világ leghosszabb utcájává váljon. Ez a platform lebontja a földrajzi és gazdasági határokat, és lehetővé teszi, hogy az egész világ részese legyen mindannak a csodának, amit a Broadway kínálni tud” – fogalmazott Sean Cercone, az új szolgáltatás elnök-vezérigazgatója.

(Via MTI)

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.