Papageno Radio
- hirdetés -
Live Andrea Bocelli és Lang Lang is fellép az egészségügyi dolgozókat támogató koncerten

Andrea Bocelli és Lang Lang is fellép az egészségügyi dolgozókat támogató koncerten

A One World: Together At Home (Egy világ együtt otthon) című eseményt Lady Gaga kezdeményezte. Az április 18-i online rendezvény fellépői között popsztárokat, hollywoodi csillagokat és klasszikus zenészeket is találunk.

- hirdetés -

Minden korosztály megtalálhatja a maga kedvenceit a listán, amit ha végigböngészünk, úgy érezhetjük magunkat, mintha egy nagy zenei fesztiválon vagy filmes díjátadón lennénk. A popzene mellett a humor is nagy hangsúlyt kap a műsorban, ezt Amy Poehlertől Jason Segelig számtalan színész garantálja. A klasszikus zenei műfajt a nemrégiben YouTube-rekordot döntő Andrea Bocelli és a zongoraművész Lang Lang képviseli, de az sem elképzelhetetlen, hogy a rapperként megismert fuvolaművész, Lizzo is hangszert ragad.

- hirdetés -

Az egészségügyi dolgozókat és a WHO-t támogató eseményt hagyományos tévétársaságok is közvetítik (Magyarországon az MTV, a Spike és a Comedy Central adja le), de a Globan Citizen honlapján és különböző közösségi felületein online is követhető. A teljes lista itt található.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.