Papageno Radio
Live Andrea Bocelli és Lang Lang is fellép az egészségügyi dolgozókat támogató koncerten

Andrea Bocelli és Lang Lang is fellép az egészségügyi dolgozókat támogató koncerten

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A One World: Together At Home (Egy világ együtt otthon) című eseményt Lady Gaga kezdeményezte. Az április 18-i online rendezvény fellépői között popsztárokat, hollywoodi csillagokat és klasszikus zenészeket is találunk.

Minden korosztály megtalálhatja a maga kedvenceit a listán, amit ha végigböngészünk, úgy érezhetjük magunkat, mintha egy nagy zenei fesztiválon vagy filmes díjátadón lennénk. A popzene mellett a humor is nagy hangsúlyt kap a műsorban, ezt Amy Poehlertől Jason Segelig számtalan színész garantálja. A klasszikus zenei műfajt a nemrégiben YouTube-rekordot döntő Andrea Bocelli és a zongoraművész Lang Lang képviseli, de az sem elképzelhetetlen, hogy a rapperként megismert fuvolaművész, Lizzo is hangszert ragad.

Az egészségügyi dolgozókat és a WHO-t támogató eseményt hagyományos tévétársaságok is közvetítik (Magyarországon az MTV, a Spike és a Comedy Central adja le), de a Globan Citizen honlapján és különböző közösségi felületein online is követhető. A teljes lista itt található.

Promóció

X
X