Papageno Radio
- hirdetés -
Live Élő közvetítés - A hétköznapi hősök tiszteletére koncertezik a Concerto Budapest

Élő közvetítés – A hétköznapi hősök tiszteletére koncertezik a Concerto Budapest

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Orvosoknak, ápolóknak ad ingyenes koncertet a Concerto Budapest július 9-én 20 órától, amit a Papageno élőben közvetít. Az est folyamán Beethoven I. és VI. szimfóniáját hallhatjuk Keller András vezényletével.

Keller András együttese a Pesti Vármegyeháza udvarán ad Beethoven-koncertet, aminek különlegessége, hogy szeretettel várja az egészségügyi dolgozókat, a rendőröket, a honvédeket, a pedagógusokat, a postásokat, a vasutasokat és egyéb közlekedési ágazatok dolgozóit, az élelmiszeriparban és a szociális segítségnyújtásban résztvevő dolgozókat, illetve azok családtagjait.

csüt09júl20:00Csak ma!Ajánljuk!Concerto Nyárest - A hétköznapi hősök tiszteletéreBeethoven I. és VI. szimfóniája20:00 Pesti Vármegyeháza DíszudvaraMűfaj:klasszikusTulajdonságok:élő,ingyenes címkékbeethoven,concerto budapest,keller andrás

A kultúrában dolgozók kényszerszabadságukat töltötték az elmúlt hónapokban, de nem feledkeznek meg róla, hogy az ő feladatuk viszonylag egyszerű volt – „otthon maradni!” –, azokhoz képest, akik egészségüket kockáztatták azért, hogy az élet aztán visszaállhasson a rendes kerékvágásba.

„Az igazi hősök nem a moziban láthatók, hanem köztünk jártak és járnak” – indokolta az ajándékkoncertet Keller András, a zenekar művészeti vezetője, aki hozzátette, hogy „Beethoven csodálatos, reményt adó zenéje az új élet ígéretét nyújtja: szeretném, hogy mindennek együtt legyünk részesei.”

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X