Papageno Radio
- hirdetés -
Live Élő közvetítés - Beethovent vezényel Fischer Ádám a düsseldorfi Tonhalléból

Élő közvetítés – Beethovent vezényel Fischer Ádám a düsseldorfi Tonhalléból

Fischer Ádám november 27-én a Düsseldorfi Szimfonikusokat vezényli egy koncerten, amelyet élőben és ingyenes közvetítenek a Tonhalléból.

- hirdetés -

A Düsseldorfi Szimfonikusok november 27-én 20 órakor kezdődő koncertjén elhangzik Beethoven VII. szimfóniája. „Ez a darab napjainkban, amikor oly kevés dolog lehetséges, nekem a reménysugarat jelenti. Egy mű, amely már számtalan válságot túlélt, és amely számomra most a reményt és a bizakodást jelenti” – fogalmazott Fischer Ádám.

- hirdetés -

A koncerten, amelyet ezen a linken ingyenesen lehet követni, a Beethoven-szimfónia mellett elhangzik Haydn Sinfonia Concertantéja is. Az est szólistái Gisela Hellrung (oboa), Veikko Braeme (fagott), Franziska Früh (hegedű) és Doo-Min Kim (cselló) lesznek.

Ide kapcsolódik:
Opus Klassik díjat nyert Fischer Ádám Beethoven-sorozata

December 6-án a koppenhágai Konzerthuset pódiumán a Haydn: A teremtés című oratóriumát vezényli Fischer Ádám. Az előadásban közreműködik a Dán Kamarazenekar, a Hymnia és a Camerata Kamarakórus. A hangverseny szólistái Baráth Emőke, David Fischer és Michael Nagy lesznek.

Ide kapcsolódik:
Az év felvételének választották Fischer Ádám Beethoven-sorozatát

A dán fővárosban idén is sor került a Beethoven-maratonra, amelyen a zeneszerző összes szimfóniáját hallhatta a közönség. A különleges esemény, amelyen Fischer Ádám a Dán Kamarazenekart dirigálta, és amelynek felvétele elnyerte az ICMA díját és az OPUS Klassik díjat is, ide kattintva nézhető vissza (előfizetéssel).

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.