Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Kreatív Európa történetek Közvetítés – A Kreatív Európa program sikeres magyar projektjei

Közvetítés – A Kreatív Európa program sikeres magyar projektjei

A Kreatív Európa Iroda május 27-én online eseményt szervez a Kreatív Európa program 2014-2020-as időszakának lezárására és a magyar eredmények bemutatására.

- hirdetés -

2020 végén lezárult a Kreatív Európa program első hétéves ciklusa. Ez alatt a hét év alatt szép számmal születtek magyar sikerek a programban: a MEDIA alprogram filmek, videójátékok, filmfesztiválok és filmes képzések létrejöttét segítette, a Kultúra alprogramban pedig az irodalom, az előadóművészet, a kulturális örökség és még számos kulturális terület képviselői kaptak támogatást nemzetközi projektjeik megvalósítására. Emellett a magyar szervezetek a pilot programokban és előkészítő akciókban is sikerrel vettek részt.

- hirdetés -

A Kreatív Európa történetek 2014-2020 | Sikeres magyar projektek című online eseményen a sikerrel pályázó magyar szervezetek képviselőivel együtt értékeljük a Kreatív Európa program 2014-2020-as időszakát: tapasztalataikról, élményeikről, nemzetközi együttműködésről, csapatmunkáról és a járvány miatti újratervezésről mesélnek nekünk.

Egyúttal a jövőbe is tekintünk, hiszen a Program 2021-ben folytatódik, és ismét számos támogatási lehetőséget kínál majd a kulturális és kreatív szektornak.

  • Az esemény időpontja: 2021. május 27. csütörtök, 9:30-16:00
  • Az eseményt online, a Zoom alkalmazáson keresztül tartjuk. A részletes program megtalálható a Facebook-eseményben, valamint a Kultúra alprogram és a MEDIA alprogram honlapján.
  • A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet ide kattintva lehet megtenni.
  • A regisztráció határideje: 2021. május 26., 18:00

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.