Szomorú vasárnap

Van egy mániám: ha valami nagyon megtetszik, akkor abból sok kell. Így esett meg velem, hogy észrevétlenül rengeteg feldolgozásban gyűlt össze a gépemen a Szomorú vasárnap című Seress Rezső-dal. Nagyjából három-három és fél órányi melankólia – gondoltam én; a végén majd még valami baj lesz. Nem lett. Sőt!

Ezen a héten Voltaire Slapadelic tálalásában hallgathatjuk meg Seress Rezső dalát, hála feldolgozások után fáradhatatlanul kutató Szomorú vasárnap blogunk szerzőjének.

hogy van hogy nem hallatszódik minden énekhang minden fülönát hallott dallaménekelve – morfondírozik balgán bárki tollnok midőn olyant ajánl amit minden fülnek hallani kellene.

Szomorú vasárnap blogunk szerzője ezen a héten Seress Rezső dalának egy sokféle műfajú feldolgozását hozta nekünk Danny Micheltől.

Trombitált antréval von emlékképet jiddis Szomorú: szürkekék hangulat, klasszikus szépízlés, szelíd mozdulatokkal tett mély tekintet hallódik csatornán át Szomorú vasárnap blogunk eheti feldolgozásában.

Ismételt kontent – nemhogy érzem cikinek, de nagyon itt lüktet bennem újra és újra … sokszáz Szomorú közül valamiért kevés az, ami igazán ül számomra.