Papageno Radio
Blogok Serkenj fel! A Serkenj fel! döntőjének kapujában

A Serkenj fel! döntőjének kapujában

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Mától tölthető ki a vetélkedő utolsó online fordulója. Érdemes is kitölteni, mert a döntőbe jutás a cél – talán nem is sejtitek, milyen sok csapatnak…

Vasárnap éjfélig áll nyitva a Serkenj fel! 5. kérdéssora a honlapon. A világháborús és az utáni időket felölelő tesztet érdemes nagy odafigyeléssel és koncentráltsággal megoldani. A több mint 40 csapat közül ugyanis, akik egyetlen fordulót sem hagytak ki, a legtöbbnek még van esélye felkapaszkodni a legjobb hat közé. „Ki nevet a végén?”, „utolsókból lesznek az elsők”, „bátraké a szerencse” – ezek csak frázisok, de a verseny állása tényleg nagyon szoros, ezért mindent bele!

A 2018. március 3-án a Bartók Rádió Márványtermében megrendezésre kerülő döntő ingyenes és nyilvános, így ha valaki nem is jut be a végső hat közé, de kedve és lehetősége van közönségként mégis részesének lenni, ezt regisztráció után meg is teheti, nagy szeretettel várjuk. Ezzel kapcsolatban figyeljétek a vetélkedő Facebook-oldalát, azon belül is a döntő eseményét.

A hat döntőbe jutó csapat nevét jövő hétfőn, azaz február 26-án délben hirdetjük ki itt, a blogon, illetve a Serkenj fel! Facebook-oldalán. Még ugyanaznap a hat csapat e-mailben kap majd tájékoztatást a döntővel kapcsolatos tudnivalókról. Az élő megmérettetésben rengeteg nemcsak értékes, de érdekes, hasznos ajándék is vár rátok, ezért tesztmegoldásra fel! Találkozzunk március 3-án!

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X