Papageno Radio
Blogok CAFe Budapest A jazz és a roma népzene újszerű fúziója - lemezbemutató

A jazz és a roma népzene újszerű fúziója – lemezbemutató

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Az East Gipsy Band a hazai jazzélet meghatározó generációit és a roma népzene csillagait egyesíti. Legújabb lemezüket október 8-án mutatják be az Uránia Filmszínházban a CAFe Budapest keretében.

A CAFe Budapest programjairól itt olvashat bővebben!


A zenekar muzsikája eleven bizonyítéka annak, hogy a roma zenei hagyománynak és a jazznek valóban létezik újszerű és izgalmas fúziója. A szenzációs csapat már számos országban turnézott, és eljutott Kanadába, valamint az Egyesült Államokba is, hatalmas sikert aratva a legendás New York-i Blue Note-ban és a Detroiti Jazzfesztiválon.

A formáció hét év után jelentkezik új lemezzel, Bridge of Cultures címmel, melynek műsora kontinenseket és embereket köt össze. A dalok egy mozgalmas, őszinte világba, a feltétel nélküli szeretet otthonába repítik hallgatóságukat.

Váltsa meg jegyét a koncertre ide kattintva!

Az október 8-i koncerten Roby Lakatos, a világhírű magyar hegedűvirtuóz és Tony Lakatos, a nemzetközileg elismert szaxofon-fenomén is csatlakozik a zenekarhoz az Uránia Dísztermében.

Az együttes tagjai:

Balogh Gusztáv – ének, Sárközi Lajos – hegedű, gitár, Orbán György – nagybőgő, Balázs József – zongora, Oláh Vilmos – cimbalom, Balázs Elemér – dob

Promóció

Stream és színház

X
X