Papageno Radio
- hirdetés -
Színház Nézze meg a Baltazár Színház fesztiválnyertes filmjét - Videó

Nézze meg a Baltazár Színház fesztiválnyertes filmjét – Videó

A Baltazár Színház egész társulata március 13-án Mumbaiba utazott volna, hogy a Pitypang és a Por című előadásokkal lépjenek fel. Egy nappal az út előtt zárta le határait India. A társulat itthon maradt, megértve, hogy a mostani időszak a belső utazásról szól.

- hirdetés -

A varázslóknak sikerül messzi tájakra kalandozni anélkül, hogy helyet változtatnának. De jó hír, hogy mindenkiből válhat varázsló, a saját sorsának mágusa. Hogyan? Ezt mutatjuk meg a Világlátó Baltazár című filmben, amely a színház előző indiai utazásáról szól, és egyszerre meséli el egy külső és belső utazás történetét. A film fődíjat nyert 2018-ban a Jaipuri Nemzetközi Filmfesztiválon, szerepelt a 42. montreali filmfesztiválon, és vetítették Görögország és Indonézia egy-egy neves filmfesztiválján is.

- hirdetés -

A Világlátó Baltazár a fogyatékosságot egy forradalmian új látószögbe helyezi: az értelmi sérült emberek spirituális oldalát mutatja meg, a Baltazár Színház színészeiből áradó természetességgel, költőiséggel és humorral teli formában.

A film itt tekinthető meg:

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!