Papageno Radio
Film Magyar grafikusok filmes és zenei plakátjai János vitéztől az LGT-ig

Magyar grafikusok filmes és zenei plakátjai János vitéztől az LGT-ig

Múlt századi magyar grafikusok filmes, zenei, kiállítási, propaganda- és reklámplakátjait, falragaszait, vagy éppen hirdetményeit csodálhatja meg a publikum, sőt, licitálhat is az egyedi grafikai munkákra.

A múlt század magyar grafikusművészetét reprezentáló, 150 tételből álló, március 26-i aukciót online rendezik, így bárki részt vehet rajta a világ bármely pontjáról.

A Plakátfiú és a Múzeum Antikvárium által szervezett ötödik Falra fel! árverésén lecsaphatsz a Star Wars trilógia legjobbjaira (Csillagok háborúja, A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér), melyek először szerepelnek együtt hazai plakátaukción. A kínálatban szerepel Jim Jarmusch első filmje, a Permanens vakáció falragasza, a Vörös októberre, vagy az Aki legyőzte Al Caponét plakátjai is.

Meglehetősen változatosak a műfajok a Pogány madonnától, a Vörös zsarun és a Kobrán ár a két kőkorszaki szakiig, Frédi és Béniig.

A zenei szekció rajongói most sem fognak csalódni, hiszen az LGT, az Illés, a Metró, az Omega, az Európa Kiadó, a Hungária, a Syrius, a Rolling Stones, Tina Turner és Zalatnay Cini is tiszteletét teszi ezen az estén – kétdimenziós változatban.

A járványügyi korlátozásokra való tekintettel az árverést ezúttal online bonyolítja le a Múzeum Antikvárium és a Plakátfiú, az axioart.hu oldalon.

Azok, akik licitálni szeretnének, március 25-ig regisztrálhatnak, valamint előzetes vételi ajánlatot adhatnak le a Múzeum Antikváriumnál.

Időpont: 2021. március 26. 19:00

Promóció

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!