Papageno Radio
Játék A TÁP Színház különleges Virtuális Valósága – Játék

A TÁP Színház különleges Virtuális Valósága – Játék

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A Virtuális valóság a TÁP Színház egy korábban bemutatott, sikeres performanszának darabbá írt, klubhelyiségből nagyszínházra átméretezett változata. Virtuális utazást kínál, de nem a modern technika segítségével. Június 7-én, az Újpesti Rendezvénytérben minden kiderül.

A nézők (résztvevők) a színészek irányításával a saját képzeletük legkülönbözőbb tájaira látogathatnak el az előadás alkalmával. Eljuthatnak eddig még nem ismert vidékekre, bolygókra, a honfoglalás korába… Láthatják a magyarok fenséges múltját és rettenetes jövőjét, részt vehetnek a magyar történelem kezdetének meghatározó eseményeiben.

A számtalan kaland során Göndör László, a virtuális utazás kapitánya lesz a kísérőjük. Az útikalauzt Vinnai András írta. A legénység a résztvevők számára kioszt egy-egy szemkötőt, amely biztosítja, hogy az utazók csakis a látáson kívüli érzékszerveikkel tapasztalják meg a cselekményt, élvezzék az előadást. Az utazás végére a résztvevők több kalandos helyszín, drámai cselekmény után egy egészen más világba érkeznek, mint ahonnan elindultak.

Virtuális Valóság – TÁP színház

Kapitány: Göndör László
Legénység: a TÁP Akciócsoport tagjai
Rendezés és hang: Vajdai Vilmos
Szöveg: Vinnai András

2019. június 7., 21.00, Újpesti Rendezvénytér (1042 Budapest, Szent István tér 13–14.)

Játsszon a Papageno.hu Facebook-oldalán és nyerjen 2 páros belépőjegyet a TÁP Színház június 7-i, Virtuális Valóság című előadására.

Kérdésünk: Ki a kapitány, akinek segítségével egy különleges utazásra indulhatnak a nézők a TÁP Színház Virtuális Valóság című előadásában, június 7-én?

A) Göndör László
B) Vajdai Vilmos
C) Hevér Gábor

Promóció

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X