Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Nincs szó, legfeljebb dallam - megjelent Francis G. Turner regénye

Nincs szó, legfeljebb dallam – megjelent Francis G. Turner regénye

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Ez a könyv más, mint a többi: klasszikus, mégis mai, romantikus, mély érzésekkel, máskor humoros, komoly gondolatokkal. Tanít, de olyan kedvesen és észrevétlenül mutat rá az élet szépségeire, hogy élmény olvasni.

Letehetetlen – jellemezték sokan. Az írónő első regénye nem egy váratlan ötlet megvalósítása, hiszen több mint tíz éve foglalkozik újságírással, neves művészekkel készített interjúkat, melyek legalább olyan egyediek voltak, mint a könyve. Az élet kiszámíthatatlan, tele meglepetésekkel, ezt igazolja „Nincs szó, legfeljebb dallam” című regénye, melynek borítója – melyet ő maga tervezett – nemes egyszerűségével hívja fel magára a figyelmet. Ugyanilyen a regény stílusa is: nincsenek eltúlzó, feleslegesen cirádás mondatok, de mély gondolatok és érzések annál inkább.

- hirdetés -

A könyv egy majdnem végzetes kimenetelű balesetről és egy végzetes találkozásról szól, mely eget, földet megrengető szerelemmé válik. Szőke és fekete, fiatal és idős, férfi és nő – áthidalhatatlan ellentétek, vagy két mágnes egymást vonzó pólusai?

A könyv megrendelhető online itt vagy megvásárolható a Líra üzletekben.

Jane Miller fiatal, tehetséges újságíró, utánozhatatlan stílussal és lehengerlő személyiséggel. Benjamin Holden karrierje csúcsán lévő negyvenes, örök elégedetlen karmester, aki csak a zenével és a zenében él. Találkozásuk olyan, mint egy szélvihar, mely mindent felforgat, és ami után már semmi nem lesz olyan, mint régen. Egy sokáig elhallgatott titok pedig végleg megváltoztat mindent. Két szerelmes ember, akik még nem igazán tudják, hogyan kell egymást jól szeretni úgy, hogy közben ne adják fel álmaikat, és ne veszítsék el se önmagukat, se egymást.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

X
X