Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Backstage Megjelent a Papageno legújabb különszáma a Fesztivál Akadémia 2021 programjaival

Megjelent a Papageno legújabb különszáma a Fesztivál Akadémia 2021 programjaival

A Papageno legújabb különszámában a július 16-25. között megrendezett Fesztivál Akadémia Budapest, a főváros legjelentősebb nyári kamarazenei fesztiváljának programjait olvashatjátok.

- hirdetés -

A Kokas Katalin és Kelemen Barnabás által alapított Fesztivál Akadémia Budapest idei tematikája: „Családfák”. A hangversenyeken zenész családok lépnek fel, a repertoárban nagy zeneszerző dinasztiák tagjai mellett család tematikájú kompozíciók is szerepelnek.

- hirdetés -

Káprázatos nemzetközi és magyar fellépők, új helyszínek, izgalmas összművészeti kísérőprogramok várják július végén tizenegy napon át a zene szerelmeseit a Zeneakadémián, a Budapest Music Centerben és más különleges budapesti helyszíneken.

Az ide fesztiválon a világ legjelentősebb szólistái lépnek fel, a művészek listája a legnagyobb koncerttermek egész évados kínálataként is megállná a helyét: Gidon Kremer és a Kremerata Baltica, Joshua Bell, Patricia Kopatchinskaja, Vilde Frang, Nicolas Altstaedt, Alexander Lonquich, Jonathan Cohen, José Gallardo, Mate Bekavac, Philippe Tondre, Maxim Rysanov, Jonathan Cohen nevét találjuk a külföldi művészek között.

A budapesti terjesztési pontok mellett a Papageno Fesztivál Akadémia különszáma elérhető a Libri országos hálózatának 58 üzletében!

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!