Papageno Radio
Live Nemzeti Dalaink – Hallottátok már Bakonyi Marcellt népdalt énekelni?

Nemzeti Dalaink – Hallottátok már Bakonyi Marcellt népdalt énekelni?

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Az Opera új kezdeményezése a március 16-tól érvényes iskolai vesztegzár idején az otthon „rostokoló” diákokat a mindennapos éneklés jegyében invitálja játékra.

Nemcsak a diákok, hanem az Opera művészei is saját otthonukban várják, amíg újra közösségbe mehetnek, de ez nem töri le vállalkozó kedvüket. Sőt! Minden nap az Opera más-más énekese vesz fel videóra egy könnyen megtanulható népdalt, melyet az Opera közösségi oldalain (Facebook, YouTube) túl az M5 is sugároz, valamint megjelenik a Papageno oldalán is.

A nyertesek ezen felül meghívást kapnak az Eiffel Műhelyház hivatalos átadóünnepségének elejére, ahol az Opera Gyermekkarával együtt énekelhetik legbecsesebb nemzeti dalunkat, a Himnuszt, szüleik pedig a nézőtérről élvezhetik gyermekük fellépését.

A legutóbbi feladványban Keszei Bori énekelt.

Íme, a tegnapi nyertesek:

A telefonos videókat e-mailben várják az info@opera.hu e-mail-címre. A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására.

A mai feladványban Bakonyi Marcell énekel:

0402_Bakonyi Marcell_Által mennék én a Tiszán ladikon

Által mennék én a Tiszán ladikon… énekli Bakonyi Marcell mai Nemzeti Dalunkban, mellyel folytatja a mindennapos éneklésre ösztönző kezdeményezésünket. Ma is várjuk a jelentkezőket, akik este 8-ig küldhetik rövid videóikat az info@opera.hu címre. (A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására, FIGYELEM! ÚJ JÁTÉKSZABÁLYOK ITT 👉 https://bit.ly/2wrLs6J ). Szerdai összefoglalónkat ma 13 órakor tesszük közzé ebben a posztban. (A felvételben látható apró képhibáért szíves elnézésüket kérjük.)#operabudapest #maradjotthon #BakonyiMarcell #mindennaposéneklés #NemzetiDalaink

Közzétette: Operaház – 2020. április 1., szerda

FIGYELEM! ÚJ JÁTÉKSZABÁLYOK: ITT

Promóció

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X