Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Operaház Nemzeti Dalaink – Így énekel népdalt Várhelyi Éva

Nemzeti Dalaink – Így énekel népdalt Várhelyi Éva

Az Opera új kezdeményezése a március 16-tól érvényes iskolai vesztegzár idején az otthon „rostokoló” diákokat a mindennapos éneklés jegyében invitálja játékra.

- hirdetés -

Nemcsak a diákok, hanem az Opera művészei is saját otthonukban várják, amíg újra közösségbe mehetnek, de ez nem töri le vállalkozó kedvüket. Sőt! Minden nap az Opera más-más énekese vesz fel videóra egy könnyen megtanulható népdalt, melyet az Opera közösségi oldalain (Facebook, YouTube) túl az M5 is sugároz, valamint megjelenik a Papageno oldalán is.

- hirdetés -

A nyertesek ezen felül meghívást kapnak az Eiffel Műhelyház hivatalos átadóünnepségének elejére, ahol az Opera Gyermekkarával együtt énekelhetik legbecsesebb nemzeti dalunkat, a Himnuszt, szüleik pedig a nézőtérről élvezhetik gyermekük fellépését.

A legutóbbi feladványban Bakonyi Marcell énekelt:

Ide kapcsolódik:
Nemzeti Dalaink – Hallottátok már Bakonyi Marcellt népdalt énekelni?

A telefonos videókat e-mailben várják az info@opera.hu e-mail-címre. A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására.

A mai feladványban Várhelyi Éva énekel:

0403 Várhelyi Éva_Tavaszi szél vizet áraszt

A hét utolsó Nemzeti Dalát Várhelyi Éva adja elő, a Tavaszi szél vizet áraszt dallama pedig biztosan mindenkinek ismerősen cseng. Várjuk ma is a jelentkezőket, akik este 8-ig küldhetik el saját videójukat az info@opera.hu címre. (A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására, FIGYELEM! ÚJ JÁTÉKSZABÁLYOK ITT 👉 https://bit.ly/2wrLs6J ). Csütörtöki összefoglalónkat 13 órakor tesszük közzé ebben a posztban. #operabudapest #maradjotthon #VárhelyiÉva #mindennaposéneklés #NemzetiDalaink

Közzétette: Operaház – 2020. április 2., csütörtök

FIGYELEM! ÚJ JÁTÉKSZABÁLYOK: ITT

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.