Papageno Radio
Live Nemzeti Dalaink – Megyesi Schwartz Lúcia ösztönzi éneklésre a fiatalokat

Nemzeti Dalaink – Megyesi Schwartz Lúcia ösztönzi éneklésre a fiatalokat

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Az Opera új kezdeményezése a március 16-tól érvényes iskolai vesztegzár idején az otthon „rostokoló” diákokat a mindennapos éneklés jegyében invitálja játékra.

Nemcsak a diákok, hanem az Opera művészei is saját otthonukban várják, amíg újra közösségbe mehetnek, de ez nem töri le vállalkozó kedvüket. Sőt! Minden nap az Opera más-más énekese vesz fel videóra egy könnyen megtanulható népdalt, melyet az Opera közösségi oldalain (Facebook, YouTube) sugároz, valamint megjelenik a Papageno oldalán is.

A legutóbbi feladványban Balczó Péter énekelt:

Ide kapcsolódik:
Nemzeti Dalaink – Balczó Péter énekel ma népdalt

A nyertesek ezen felül meghívást kapnak az Eiffel Műhelyház hivatalos átadóünnepségének elejére, ahol az Opera Gyermekkarával együtt énekelhetik legbecsesebb nemzeti dalunkat, a Himnuszt, szüleik pedig a nézőtérről élvezhetik gyermekük fellépését.

A tegnapi nyerteseket itt lehet meghallgatni:

 A telefonos videókat e-mailben várják az info@opera.hu e-mail-címre. A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására.

A mai feladványban Megyesi Schwartz Lúcia dalol:

0417_Megyesi Schwartz Lúcia_Kicsi voltam amikor megszülettem…

Mai feladványunk a „Kicsi voltam, amikor megszülettem…” kezdetű népdal, melyet Megyesi Schwartz Lúcia tolmácsolásában hallhatnak. A rövid videókat ma is este 8-ig küldhetik az info@opera.hu címre. (A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására, FIGYELEM! JÁTÉKSZABÁLYOK ITT 👉 https://bit.ly/2wrLs6J). Csütörtöki összefoglalónkat 13 órakor tesszük közzé ebben a posztban. #operabudapest #maradjotthon #MegyesiSchwartzLúcia #mindennaposéneklés #NemzetiDalaink

Közzétette: Operaház – 2020. április 16., csütörtök

JÁTÉKSZABÁLYOK: ITT

Promóció

X
X