Papageno Radio
Live Nemzeti Dalaink – Balczó Péter énekel ma népdalt

Nemzeti Dalaink – Balczó Péter énekel ma népdalt

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Az Opera új kezdeményezése a március 16-tól érvényes iskolai vesztegzár idején az otthon „rostokoló” diákokat a mindennapos éneklés jegyében invitálja játékra.

Nemcsak a diákok, hanem az Opera művészei is saját otthonukban várják, amíg újra közösségbe mehetnek, de ez nem töri le vállalkozó kedvüket. Sőt! Minden nap az Opera más-más énekese vesz fel videóra egy könnyen megtanulható népdalt, melyet az Opera közösségi oldalain (Facebook, YouTube) sugároz, valamint megjelenik a Papageno oldalán is.

A legutóbbi feladványban Zavaros Eszter énekelt:

Ide kapcsolódik:
Nemzeti Dalaink - Zavaros Eszter énekel népdalt

A nyertesek ezen felül meghívást kapnak az Eiffel Műhelyház hivatalos átadóünnepségének elejére, ahol az Opera Gyermekkarával együtt énekelhetik legbecsesebb nemzeti dalunkat, a Himnuszt, szüleik pedig a nézőtérről élvezhetik gyermekük fellépését.

A tegnapi nyerteseket itt lehet meghallgatni:

A telefonos videókat e-mailben várják az info@opera.hu e-mail-címre. A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására.

A mai feladványban Balczó Pétert hallhatjuk:

0416_Balczó Péter_Most jöttem Erdélyből…

Ma van a World Voice Day, azaz a Hang Világnapja, amire Bátori Éva operaénekes és dr. Mészáros Krisztina Phd, fül-orr-gégész, foniáter szervezésében minden évben külön programokkal készül az Opera. 2017-ben például Balczó Péter is fellépett az ünnepi gálaesten Adagio nevű formációjával, ma pedig tőle hallhatják a Nemzeti Dalaink következő feladványát. Ma is várjuk a jelentkezőket, akik este 8-ig küldhetik rövid videóikat az info@opera.hu címre. (A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására, FIGYELEM! JÁTÉKSZABÁLYOK ITT 👉 https://bit.ly/2wrLs6J ). Szerdai összefoglalónkat az alábbi linken érhetik el 👉👉👉 https://bit.ly/_0416_ND , a napi nyertes pedig Köszörüs Sára, akinek ezúton is gratulálunk!#operabudapest #maradjotthon #BalczóPéter #mindennaposéneklés #NemzetiDalaink #WorldVoiceDay

Közzétette: Operaház – 2020. április 15., szerda

Promóció

X
X