Papageno Radio
Blogok Orientale Lumen A Szent Efrém Férfikar nyitja meg Budapest legújabb közösségi terét, az ISON-t

A Szent Efrém Férfikar nyitja meg Budapest legújabb közösségi terét, az ISON-t

Augusztus 29-én újabb közösségi térrel bővül Budapest kulturális életének palettája, ugyanis hivatalosan is megnyitja kapuit az ISON. Zene, specialty kávé és különleges hangulat várja azokat, akik betérnek a Hársfa utca és a Barcsay utca sarkán található helyiségbe.

Az ISON a legelső szezonját a Szent Efrém Férfikar koncertjével indítja útjára 2021. augusztus 29-én, ahol a ki- és bekapcsolódni vágyók egyaránt megtalálhatják a számításukat. Az ISON-érzésbe pedig már a nyitónapon bárki belekóstolhat: az ISON kávézója reggel 8-tól finom specialty kávéval, péksüteményekkel és italokkal fogadja a vendégeket. Az ételek és az italok elfogyasztása közben pedig megtekinthető az a pop-up kiállítás is, ami bemutatja, hogyan született újjá a 12 éve használaton kívüli erzsébetvárosi üzlethelyiség és alakult át 21. századi közösségi térré.

A szervezők a gyermekek számára is készültek programokkal: a legkisebbek a játszósarokban élvezhetik a nyitóeseményt, a játékos kedvű nagyok pedig a nap folyamán többször is interaktív közös zenélésben vehetnek részt a Szent Efrém Férfikar tagjaival.

Szent Efrém
A Szent Efrém Férfikar az ISON-ban

A hivatalos megnyitó 18:00 órakor kezdődik, amire támogatói jegyeket lehet váltani: a közönség nem „csak” egy exkluzív koncertélményben részesül ezáltal, hanem örökbe is fogad egy ülőhelyet, egy konkrét széket az ISON-ban. A megnyitó tehát egyben székfoglaló is, így a résztvevők valóban kaphatnak egy szeletet az ISON jelenéből és jövőjéből.

Promóció

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!