Papageno Radio
- hirdetés -
Címlap Ez történik, ha a barokk kiműveltsége találkozik a jazz lazaságával

Ez történik, ha a barokk kiműveltsége találkozik a jazz lazaságával

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A háromszoros Fringe-közönségdíjas Fugato Orchestra a hazai koncertvilág egyik legszínesebb formációja, amelyben egyesül a jazz lazasága, a barokk kiműveltsége, a rock ereje, és a világzene frissessége.

- hirdetés -

Zenéjük képies és elgondolkodtató, lendületes és humoros. A Fugato bátran feszegeti a határokat, hiszen a legkülönfélébb technikákat, hangszereket és stílusokat ötvözik, zenéjükben tökéletes harmóniába kerül a szimfonikus hangszerekkel a dobok, a basszusgitár, az énekesek és az elektronika hangzása.

Az elmúlt két évben a zenekar többek között a Müpában, a Városmajori Szabadtéri Színpadon, a Szarvasi Vízi Színházban, a Tatai Víz, Zene, Virág Fesztiválon és a Művészetek Völgyében adott nagysikerű koncerteket.

Rendszeresen fellépnek Tompos Kátyával, Harcsa Veronikával. Legújabb műsoruk a Hibrid Harmóniák, ahol izgalmas módon vegyítik a barokk kor zenei elemeit mai modern stílusokkal.

A SZIGET – Papageno Klasszikus, Opera és Jazz Színpadához látogatók augusztus 13-án találkozhatnak a Fugato Orchestrával.

„Repülő kezekkel” megáldott jazz-zongorista érkezik a SZIGET – Papageno Színpadára

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X